İller

4 Eylül 2022 Pazar

​BAŞKAN PEKYATIRMACI SIZMA’DA, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Selçuklu Belediyesi dış mahallelerdeki hayat standardını yükseltmeye devam ediyor. Sızma Mahallesi'nde yapılan asfaltlama çalışmasında 12 km'lik bağlantı yoluna sıcak asfalt dökülüyor. Başkan Pekyatırmacı devam eden asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra dış mahallelerde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Sızma Mahallesi ve İstanbul yolu arasındaki bağlantı yolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.  Başkan Pekyatırmacı: " Merkez mahallelerdeki altyapı hizmetini dış mahallelerde de sürdüren ekiplerimiz Sızma Mahallesi'nde İstanbul yolu Sızma Mahallesi arasındaki 12 kilometrelik bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması yürütüyor." dedi.

Asfalt çalışması yapılan alanda incelemelerde bulunan  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya Sızma Mahalle Muhtarı Ramazan Dinç de eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı; "Dış mahallerimizi de en iyi kalitede yol standardına ulaştıracağız "

Selçuklu Belediyesi Fen işlerine bağlı ekiplerin asfalt ve altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Sızma Mahallemizdeyiz bu yıl Selçuklu ilçemizde merkez mahallelerimizde olduğu gibi merkez dışındaki mahallelerimizde de yol standartlarını yükseltmek için, asfalt kalitesini arttırmak için çok önemli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Selçuklu'da bulunan bütün dış mahallelerimizde hem ana yoldan dış mahalle bağlantı yollarını hem de dış mahallelerimizin kendi aralarındaki bağlantı yollarını, yol genişletme çalışmalarıyla ve sıcak asfalt çalışmalarıyla standardını yükselt
k. İnşallah bir hafta içerisinde kalan kısmını da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Sızma Mahallemiz bizim en büyük mahallelerimizden bir tanesi. Burada çok sayıda hizmeti  mahallelerimizin hizmetine sunmuştuk. İnşallah yol çalışması bittikten sonra mahallelerimizin şehir merkezine ulaşımında çok önemli bir sorunu da ortadan kaldırmış olacağız. Dış mahallerimizdeki yol çalışmalarını yaparken Konya Büyükşehir Belediyemizle ortak hizmet protokolü kapsamında bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Büyükşehir belediyemize bağlı olan yollarda Büyükşehrimizle yaptığımız protokol kapsamında bu yolların yapım işini Selçuklu Belediyesi olarak biz üstlenmiş durumdayız. Büyükşehir Belediyemizde bu işin yapımıyla birlikte bize katkı sunuyor. Ben Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza özellikle burada teşekkür etmek istiyorum. Hakikaten bütün Konya'nın genelinde olduğu gibi merkezde de mahallelerimizin standartlarını yükseltme noktasında çok büyük destekleri var. Konya Büyükşehir Belediyemize, bütün ekiplerine, Büyükşehir Belediye Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Tabii burada görev yapan Fen İşleri ekiplerimiz çok büyük bir çaba sarf ediyorlar, gayret ediyorlar. Onlara da bütün ekiplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder