İller

6 Eylül 2022 Salı

​Karatay’da Yol Çalışmaları Devam Ediyor


Karatay Belediyesi'nden Yol Genişletme Ve Yenileme Çalışması

Karatay Belediyesi'nden Karakaya - Göçü - Adana Çevre Yolu Bağlantısında Yol Genişletme Ve Yenileme Çalışması

Hasan Kılca: Geniş Bir Alanda Yürütülen Çalışmalar İle Yol Daha Konforlu Ve Güvenli Hale Geldi

Karatay Belediyesi, vatandaşların daha konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmeleri amacıyla yürüttüğü yol genişletme, yenileme ve soğuk asfalt çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Hasan Kılca merkeze uzak Karakaya - Göçü Mahallelerini Adana Çevre yoluna bağlayan bağlantı yolunun tamamlanmasıyla birlikte daha konforlu bir ulaşım ağına eriştiklerini belirtti.

Karatay Belediyesi, Karakaya-Göçü-Adana Çevre Yolu bağlantısında ulaşımı daha da kolaylaştıracak yol genişletme ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Yaklaşık 12 kilometre uzunluğundaki yol düzenleme ve genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla bağlantı yolunun genişliği 8 metreye çıkarılmış oldu. Yapılan çalışmalarla söz konusu yol, artık çok daha konforlu ve güvenli bir hale geldi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, Karatay'ın dört bir yanında yol genişletme, asfalt ve zemin iyileştirme, yol onarım çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi.

GENİŞ BİR ALANDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR İLE YOL DAHA KONFORLU HALE GELDİ

Hasan Kılca merkeze uzak Karakaya - Göçü Mahallelerini Adana Çevre yoluna bağlayan bağlantı yolunun tamamlanmasıyla uzunluğu 12 kilometre genişliği ise 8 metre olan yol ile birlikte daha konforlu bir ulaşım ağına eriştiklerini belirtti.

Karatay'ın tüm bölgelerinde ulaşımı rahatlatmak adına çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini aktaran Hasan Kılca; "Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı varsa onu gerekli planlamaların ardından yerine getiriyoruz. Bu kapsamda 2022 yılı planlamalarımız içerisinde yer alan Karakaya-Göçü-Adana çevre yolu bağlantısında 12 kilometrelik bir alanda yol genişletme, zemin iyileştirme, yenileme ve soğuk asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmaların tamamlanmasıyla hemşehrilerimizin çok daha rahat, konforlu ve güvenli ulaşım yapmalarına katkıda bulunmuş oluyoruz. 12 kilometrelik bir alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın bütün Karataylı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Karatay'ımızın geleceği, vatandaşlarımızın mutluluğu için tüm ekiplerimizle sahada olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder