İller

12 Ekim 2022 Çarşamba

Bozkır Gençlik Merkezi gönüllüleri Dünya Kız gününü Dereiçi İlk ve Ortaokulunda kutladı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde gençliğin önemli adresi olan Bozkır Gençlik Merkezi, sosyal sorumluluk çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
 
Bozkır Gençlik Merkezi gönüllüleri ilçeye bağlı Dereiçi ilk ve ortaokulunu ziyaret edip, Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında ziyaret ederek okul bahçesinde okulda öğrenim gören kız çocuklarıyla etkinlikler gerçekleştirdi.  
Okul Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte kız çocuklarına hijyen eğitimi veren gençlik merkezi gönüllüleri eğitim sonrasında Ösym sınavları sonrasında topladıkları kalem setlerini ve Büyükşehir Belediyesi ile protokol kapsamında aldıkları şapka, tişört, eşofman ve çantaları çocuklara hediye etti.
 
Bozkır Gençlik merkezinden yapılan açıklamada "Gençlik Merkezi olarak bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Üniversite gençlerimize sorumluluk kazandırma, karşılıksız iyilik yapma, empati kurma, toplumsal fayda sağlama gibi değerler katarken bulundukları Bozkır ilçelerinde zamanlarını da doğru ve değerli bir şekilde geçirmelerine vesile oluyoruz.  

Kız Çocuklarımızın özel gününde yaptığımız bu etkinlikten son derece memnun kalan Dereiçi ilk ve Ortaokulu kız çocuklarımız, günlerini doyasıya eğlenerek kutladılar. Etkinlikten ötürü gençlik Merkezi gönüllüsü abilerini ve ablalarını tekrardan okullarına davet edip, bu tarz faaliyetlerin sık sık yapılmasını talep ettiler" denildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder