İller

14 Aralık 2022 Çarşamba

İzmirli Yazar Bozkurt’a Okuyucu İlgisi

İzmirli Yazar Bozkurt'a Okuyucu İlgisi

İzmirli yazar Melis Bozkurt, TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda “Akıllı Kadının Başucu Kitabı” adını taşıyan kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu…

Destek Yayınlarından çıkan ve kısa sürede 9’uncu baskısı yayınlanan kitabının okuyucuların beğenisiyle karşılaştığını belirten Bozkurt, ilişki, evlilik ve güncel konularla ilgili ipuçlarını paylaştığını söyledi.

Akıllı Kadının Başucu Kitabı hakkında bilgi veren Bozkurt, “İmza günlerinde ve söyleşilerde okurlarımla yaptığım sohbetlerde bana ilişkiler hakkında sorular geliyordu. Ben de bu sorulara akılcı cevaplar vererek bir başucu kitabı oluşturmak istedim. Zaten ilişki ve evlilik danışmanlığı eğitimine de sahibim. Yaklaşık bir yıl boyunca bu kitabı kaleme aldım. Özellikle kadınların ilişkilerinde ve toplumda karşılaştıkları sorunlara ilişkin önemli ipuçları paylaştım” dedi.

İzmirli Yazar Bozkurt'a Okuyucu İlgisi
İzmirli Yazar Bozkurt’a Okuyucu İlgisi

Yol Gösteriyor

Kitapta kadınlara ilişkilerde ve hayatlarında mutu olabilmeleri için yol gösterdiğine dikkat çeken yazar Melis Bozkurt şöyle devam etti: “Kitabımda, Kendini sevme zamanı, Akıllı kadın sınırlarını çizebilendir, Neden aşık oluyoruz? Uzak durulacak erkek tipleri, Erkeğinizi elinizde tutmanıza yarayacak on dört teknik ve Boşanmak-ayrılmak-unutmak gibi pekçok farklı konu başlığı altında hem bilimsel hem de kendim ve çevremde gözlemlediğim ilişkilerden yola çıkarak deneyimlerimi paylaştım” (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder