İller

26 Aralık 2022 Pazartesi

Reckitt Türkiye Sağlık’ta Üst Düzey atama

Reckitt Türkiye Sağlık, büyümeye devam ediyor. Ocak 2020’den bu yana Reckitt Sağlık Türkiye’nin finans direktörlüğünü üstlenen Ömer Ethemoğlu, Güney Doğu Avrupa bölgesinden sorumlu finans direktörü olarak atandı.

Reckitt Sağlık Türkiye’de önemli bir atama gerçekleştirildi. Ocak 2020’den beri Reckitt Sağlık Türkiye’nin Finans Direktörlüğünü üstlenen Ömer Ethemoğlu, 1 Temmuz 2022 itibariyle Güney Doğu Avrupa Finans Direktörlüğü görevine atandı. Başta Romanya olmak üzere, Macaristan, Bulgaristan, Hırvatistan ve Slovenya’nın da içinde bulunduğu 10 ülkeden sorumlu olacak olan Ethemoğlu, şirketin başarısı için çalışmalarını devam ettirecek.
Reckitt Türkiye Sağlık’ta Üst Düzey atama

Reckitt Sağlık Güney Doğu Avrupa’nın tüm finans operasyonlarından sorumlu olacak olan Ömer Ethemoğlu, kârlılık ve nakit odaklı güçlü stratejik bakış açısı ve yerel inovasyonlara verdiği önem ile son 2 yılda çift haneli ciro ve karlılık büyüme başarısında kilit rol oynadı. Reckitt Sağlık İş Birimi’nin  güçlü finansal yapısını korumak adına küresel finansal liderliğin desteğini alarak doğru aksiyonların alınmasını sağlayan Ethemoğlu,  SAP dönüşüm sürecinin liderlerinden biri olarak şirketin altyapı ve sistemlerini gelecek dönemlerdeki büyümeye katkı sağlayacak şekilde yeniden düzenledi.

Reckitt Hakkında:

Reckitt benzersiz markaları ile dünyanın önde gelen sağlık, hijyen ve beslenme şirketidir; girişimcilik ruhuyla çalışan 40.000’den fazla yeteneğiyle, daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışı için bir araya gelmiş, büyüyen bir topluluktur. Reckitt’i ayırt edici kılan, markalarının Pusulası aracılığıyla büyük bir sosyal amaca hizmet etmesidir. Daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışında korumak, iyileştirmek ve beslemek Reckitt’in temel amacıdır; çünkü Reckitt bunun bir ayrıcalık değil, bir hak olduğuna inanmaktadır. Araştırma ve geliştirme, bilim ve ortaklıklar yoluyla, insanların nesillerdir sevdiği ve güvendiği ürünler üretmektedir. Reckitt statükoya meydan okumakta ve Finish, Vanish ,Lysol, Calgon, Airwick, Durex, Veet, gibi lider markalarını tüketicilerle buluşmak için her gün kendini geliştirmeye devam etmektedir.(BSHA)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder