İller

20 Ocak 2023 Cuma

Kaymakam Turan, Yarıyıl Tatili mesajı yayınladı.

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesinden dolayı dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Sevgili Öğrenciler,

Birinci dönemde göstermiş olduğunuz emek ve çalışmaların karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Karneleriniz sizler için bir değerlendirme, performans ölçütüdür. Ancak derslerdeki başarı durumunuz ve notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, inancınızı ve en önemlisi çalıştığınız takdirde başarılı olacağınızı, hayallerinize ulaşacağınızı hiçbir zaman unutmayın.

Değerli Öğretmenler,

Sabrıyla, bilgisiyle, öğretici rolüyle öğrencilerin gelişiminde ve hayat serüveninde iz bırakan; her öğrencinin farklı bir yeteneği olabileceği ve bu yetenekleri keşfederek öğrencilerin çok yönlü gelişmelerine, proje üretmelerine, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan akranlarının önüne geçebilmesine ve en önemlisi elde edilen birikimlerin gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlayan öğretmenler olarak sizler, öğrencilerinizin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz.

Kıymetli Veliler,

Bugün öğrencilerimiz karnelerine kavuştu. Elbet bazı öğrencilerimizin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. "Her hatanın telafisi olabilir" düşüncesiyle bu durumu çocuklarımıza yansıtmadan başarısızlığın nedenlerini sorgulamalıyız. Öğrencilerimizin başarısını artırmak amacıyla; eğitim öğretim yılının ikinci döneminde sizler öğretmenlerimiz ile iletişim ve dayanışma içerisinde hareket ederek, öğrencilerimizin eksikliklerini tespit ederek onları sistemli ve düzenli çalışmaya yönlendireceğinize ve başarıyı daha üst noktalara taşıyacağınıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, karnelerine büyük bir heyecanla kavuşan öğrencilerimizi tebrik ediyor, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder