İller

7 Mart 2023 Salı

Başkan Keleş “Biz kendimizi reklam için değil, hizmet için bu yola adadık”


Bozkır Süt Üreticileri Birliğinin Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz hafta salı günü Bozkır Belediyesine ait toplantı salonunda gerçekleştirilirken, mevcut Başkan Ahmet Keleş, tek aday olarak katıldığı Bozkır Süt Üreticileri Birliğine tekrar üyelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçilirken, güven tazeledi.

Bozkır Süt Üreticileri Birliğinin 2021-2022 Yılları Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz hafta Bozkır Belediyesine ait toplantı salonunda, İl Tarım Müdürlüğünden katılan Bakanlık temsilcilerinin gözetiminde yapıldı.
Bozkır Süt Üreticileri Birliği'nin ilk kurucusu olan ve şu anda da halen aktif olarak Bozkır Süt Üreticileri Birliği Başkanlığını yürüten Ahmet Keleş, çalışkan ve dürüstlüğü ile ilçemiz ve bölgemizde adından adeta söz ettiren bir isimdir.

Ahmet Keleş, Bozkır üreticisine hizmet için bu yola çıktığını ve süt üreticilerinin, devletimizin sağladığı desteklerden faydalanmaları için yıllar önce bu birliği kurduğunu, halkımız ile birlikte bizlerde Bozkır Postası gazetesi olarak biliyor ve kendisini dürüstlüğünden dolayı olsun, ilçemiz üreticisine yaptığı hizmetlerinden dolayı olsun kendisini kutladığımız gibi tebrik ediyoruz.

Bozkır Süt Üreticileri Birliği'nin 491 kayıtlı ve aktif üyesinin bulunduğunu ve 491 üyenin de sevgisini ve saygısını kazanan Başkan Keleş, geçtiğimiz hafta salı günü yapılan yönetim kurulu seçimli olağan genel kurulunda, tek aday olarak çıktığı toplantıda üyelerin oy birliğiyle el kaldırdıkları seçimde Keleş yeniden başkan seçilirken, üyelerden de yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini aldığı görüldü.

Toplantının açılış konuşmasını birlik yönetim kurulu Başkanı Ahmet Keleş tarafından yapıldıktan sonra gündemdeki maddelerin tek tek görüşmelerine geçildi. Gündemdeki maddeler görüşülürken, toplantıya katılan üyeler tarafından görüşülen maddelerin hepsi oy birliği ile kabul edildi. Yapılan toplantının ardından, Bozkır Süt Üreticileri Birliğinin genel kurul toplantısı sona erdi.

Yapılan toplantının ardından gazetemiz muhabirinin soruları üzerine, açıklama yapan başkan Keleş, "Biz bu yola çıkarken, hedeflerimiz arasında, önce Bozkır Süt Üreticilerimize hizmet için yola çıktık. Üreticilerimizin haklarını korumak için de tüm çabalarımızı ekibimizle birlikte seferber ediyoruz. Bu birliğimizi kurduğumuzdan bu yana yaptığımız hizmetler saymakla bitmez. Biz reklam için değil, hizmet için kendimizi bu yola adadık.

TÜM ÜYELERİMİZ NASIL HİZMET ETTİĞİMİZİ BİLİYORLAR

Ben yapılan hizmetlerimizi tek tek anlatmak istemiyorum. Hem yönetim kurulu üyelerimiz hem de personellerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah ömür verdiği sürece sürdürmeye de devam edeceğiz. Tüm üyelerimiz nasıl hizmet ettiğimizi iyi biliyorlar. Biz üyelerimizin güvenini düsturumuzdan taviz vermediğimiz için tekrar tekrar alıyoruz." şeklinde konuştu.
Bozkır Süt Üreticileri Birliği sekreteri İbrahim Özdemir'de; "Bizlerde Bozkır Süt Üretici Birliği çalışanları olarak başkanımız gibi aynı düşünce ve duygular içerisindeyiz. Önceliğimiz birliğimize ve üyelerimize hizmettir. Çalışanlar olarak başkanımız Ahmet Keleş'i kendimize örnek alıyoruz." dedi.

Bozkır Postası gazetesi olarak Bozkır Süt Üreticileri Birliği'nin yapılan genel kurulunun tüm üreticilerimize hayırlı olmasını dilerken, tekrar güven tazeleyen birlik başkanı Ahmet Keleş'e ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında üstün başarı dileklerimizi sunarız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder