İller

25 Nisan 2023 Salı

​Bozkır Devlet Hastanesinde Ortopedi Ameliyatları yapılmaya başlandı.


Bozkır Devlet Hastanesine son personel ataması kurasıyla atanan ve hastanede poliklinik hizmeti vermeye başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hasan Güven Tatar ve ameliyathane ekibi tarafından hastanede ilk defa ortopedi ameliyatları yapılmaya başlandı.

Ortopedi ve Travmatoloji ameliyatları için hastane ameliyathanesinde cerrahi işlem ve tedavide kullanılmak üzere eksik olan Skopi Cihazının da alımı yapılarak ortopedi bölümünün kullanımına sunuldu.  

Hastanede yapılan ameliyatı hakkında açıklamalarda bulunan  

Konuyla ilgili açıklama yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanımız Op. Dr. Hasan Güven Tatar yaptığı açıklamada "Ortopedi bölümümüzün ameliyathane ortamında kullanacağı tıbbi cihazlarımızın temini ile ilk ameliyatımızı almış bulunmaktayız.  

Son olarak Tibia Şaft Kırığı ile gelen bir hastamızın tibia (kaval) kemiğine kapalı ameliyat ile intramedüller çivi yerleştirildi. Hastamızı yapılan işlem sonucu hastanemiz yataklı servisinde takip ederek, hastamıza ameliyat sonrası önerilerinde bulunarak, taburcu ettik. Hastanemiz ve ameliyathanemiz imkanları dahilinde ortopedi alanına giren ameliyatları hastanemizde gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan ise konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu "Hastanemiz ameliyathanesi geçtiğimiz günlerde kurumumuza ataması yapılan cerrahi branşta görev yapan uzmanlarımızın görevlerine başlamaları ve eksik olan tıbbi cihazlarımızın temini ile birlikte daha da aktif hale getirildi.  

Ameliyathanemizin hazırlanarak cerrahi operasyonların başarılı şekilde gerçekleştirmesinde emeği geçen uzman hekimlerimize, hastane müdürlerimize, yardımcı sağlık personellerimize, idari personellerimize ve destek personellerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.  

Başarılı şekilde ameliyatı yapılan hastalarımıza geçmiş olsun der, Allah'tan kendilerine acil şifalar dilerim. Hastanemizde verilmeye başlanılan hizmetlerin halkımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder