İller

20 Temmuz 2023 Perşembe

Kulübümüz ve Medicana Sağlık Grubu arasındaki sağlık sponsorluk anlaşmasının basın toplantısı gerçekleştirildi


Kulübümüz, ülkemizde 30 yılı aşkın süredir sağlık sektörünün öncü kurumlarından Medicana Sağlık Grubu ile üç yıllık futbol, basketbol, voleybol olmak üzere tüm branşları ve alt yapıları içeren geniş kapsamlı sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta düzenlenen imza töreni Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Reha Özkaya ve Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bozkurt'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Dursun Aydın Özbek basın toplantısında yaptığı konuşmada, Değerli Galatasaraylılar, bizi izleyen değerli basın mensupları… Hepinize saygılarımı sunuyorum. Galatasaray'ı daha güçlü, yarınlara hazır ve başarılı kılmak için yaptığımız çalışmalar konusunda sizi bilgilendirmek için buradayız. Sağlık grubu olarak Medicana ile çok güzel bir iş birliğimiz olacak. Geçmiş yıllarda bize aynı desteği veren Medical Park'a teşekkür gönderiyorum. Onlarla yaptığımız çalışmalarda da çok faydalı ve başarılı sonuçlar almıştık. Bu sene benzer şekilde hem amatör branşlarımızda hem de futbol takımımızın sağlık sorunlarını çözmek üzere Medicana Grubu ile iş birliği anlaşmasını imzalayacağız." şeklinde konuştu.

Medicana ile yapılan bu anlaşmadan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Özbek, "Medicana çok büyük bir grup. 30 yılı aşkın süredir sağlık hizmetinde büyük başarı elde ettiler. Avrupa'nın üzerine geçmiş durumda. Verilen hizmet, hastaların ağırlanması çok başarılı şekilde sürdürülüyor. Bu hizmetlerinden dolayı Medicana'ya çok teşekkür ediyorum. Böyle bir grupla iş birliği yapmaktan dolayı çok memnunum. Galatasaray'a da çok iyi hizmetler vereceğini biliyorum. Galatasaray'ın bir araya, tek yumruk haline gelmesi çok önemli. Onun için Sevgili Fatih Bozkurt'a Galatasaray'la ilgili yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

ERDEN TİMUR: "SİNERJİ YARATACAĞIMIZA EMİNİZ"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Bu sene sponsorluk etkisi her zamankinden daha da büyük önem arz ediyor. Bu yüzden büyük markalarla büyük sponsorluk anlaşmaları imzalamak istiyoruz. Son bir aydır önemli bir atağa kalktık. Onun neticelerini de sırasıyla birlikte paylaşacağız. Bundan sonra yenileri de gelecek. Hedefimiz Avrupa'da ilk 10 takım arasına girmek. Futbolun en büyük 10 takımı içinde olmak istiyoruz. Kısa vadeli hedefimiz de tekrar Avrupa şampiyonu olmak. Bunun için finansal yönetim çok önemli. Güç birliği çok önemli. Sinerji yaratacağımıza eminiz. Böyle bir iş birliği için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde inşallah Galatasarayımızı daha farklı iş birlikleriyle güçlendireceğiz. Bu vesileyle başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Saygılar." ifadelerini kullandı.

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Reha Özkaya şu konuşmayı yaptı:

"Sayın Başkan, Galatasaray Spor Kulübü'nün değerli yöneticileri, Medicana Sağlık Grubu'nun değerli yöneticileri, kıymetli basın mensupları, hepinize hoş geldiniz demek istiyorum. Bugün ülkemizin köklü ve güçlü kulüplerinden Galatasaray Spor Kulübü ile Medicana Sağlık Grubu'nun sağlık sponsorluğu anlaşmasını imzalamak için bulunuyoruz."

"Son günlerde hepimizi memnun eden bir olayı burada hatırlatmak istiyorum. Kadın Voleybol Milli Takımımızın dünya şampiyonluğu hepimizi çok mutlu etti. Bu tür organizasyonların artık bir tesadüf olmaktan çıkıp sistemli bir çalışmayla ülkemiz için daim olmasını diliyorum. Özellikle cumhuriyetin 100. yılında böyle bir şampiyonluk hepimize iyi geldi. Sadece o değil. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon Galatasaray'a da tebrikler. Cumhuriyetin 100. yılında böyle bir şampiyonluk sadece bir takıma nasip olacaktı. O da Galatasaray'a nasip oldu. Camia bununla ne kadar büyük gurur duysa azdır."

REHA ÖZKAYA: "MODERN TIBBIN SON İMKANLARINI KULLANIYORUZ"

"Bir deprem felaketi yaşadık. Bu depremde spor camiasında sporcular, basın mensupları, camiamızın değerli üyeleri vefat etti. Kendilerine tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Acıların bir an önce sarılması için hep beraber kenetlenelim. Medicana 30 yılı aşkın Türkiye'de 14 hastanesiyle faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük şirketlerinden ve sağlık kuruluşlarından biri. En büyük istihdam sağlayıcılarından biri. 10 bini aşkın personeli, 1200 doktoru. 4 milyon hasta bakımı sayısıyla sağlık sektörünün önde gelen markası. Bütün dünyanın pandemide yaşadığı çaresiz durumlarda sağlık sektöründe ne kadar büyük bir sınav verdiğini gördük. 150 bin pandemi hastasına yatılı baktık. Bunun belli bir bedeli oldu. Çok sayıda doktor, hemşire, sağlık personelimizi pandemi döneminde ne yazık ki kaybettik. Bu toplantı vesilesiyle onları da anmak isteriz."

"Modern tıbbın son imkanlarını kullanarak sağlık hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Hastalık anında ne kadar bilimsel içerikle müdahale etseniz de bir o kadar önleyici tedbirler hayatın konforu ve sporcu verimliliği açısından muhteşem bir önem arz ediyor. Sporun sağlığa katkısı nasıl yadsınamaz ise sağlıklı bir beden ise rekabetçi spor arenasının olmazsa olmazı. Bu sorumlulukla 2022-23 sezonunda 19 farklı spor kulübü ile sponsorluk anlaşmaları imzaladık."

"Sağlıkta bir numaralı şiarımız ırk, dil, din ayrımı yapmadan herkese sağlık hizmeti vermektir. Türkiye'de bu, kanunlarla da belirtilmiştir. Spora bakış açımız da bu."

"İstiyoruz ki Galatasaray'a üç yıl boyunca sağlık sponsorluğu yaptığımız bu dönemde Galatasaray'ın bir Avrupa şampiyonluğuna daha tanıklık etmek istiyoruz. Sevgili Başkan Galatasaray'ı olağanüstü yönetiyor. Biraz önce içeride projelerini dinledik. Mutlu olduk. Dünyada sponsorluğun geliştiğini ve takımları nereye getirdiğini görüyoruz. Türkiye'deki bütün şirketlerin spor kulüplerine her türlü sponsorluk desteği vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu dönemde Galatasarayımızla birlikte ter dökeceğiz. Bu sponsorluk anlaşması Galatasaray'ın profesyonel futbol, voleybol, basketbol, akademiye kadar kapsıyor. Saha içinde bir çok sağlık personelimiz, ambulansımız olacak. Bunların içinde üst düzey sağlık ekipmanlarımız yer alacak. Galatasaray'ın yurt içi ve yurt dışı nerede olursa bir adım gerisinde olacağız. Bize ihtiyaç olduğu her aşamada sağlık hizmetini kıymetli Galatasaray ailesine vereceğiz."

"GS Bonus ve benzeri programlara katılmış Galatasaray taraftarlarına Medicana Sağlık Grubu'nun hastanelerinde indirim hakkı uygulanacak.  Medicana olarak Galatasaray Spor Kulübü'ne destek verecek olmaktan çok mutluyuz. Bugün imzalanan bu anlaşmanın her iki kurum için başarılarla dolu olmasını diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum."

FATİH BOZKURT: "DAHA GÜZEL PROJELERLE YOL ALMAK İSTİYORUZ"

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bozkurt ise, "Galatasaray Spor Kulübü'nün değerli yöneticileri, spor camiasının değerli üyeleri, kıymetli basın mensupları… Hepiniz hoş geldiniz. Burada sizinle birlikte olmaktan bir Galatasaray taraftarı olarak büyük mutluluk duyuyorum. Ülkemizin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray Spor Kulübü ile yapacağımız bu birliktelikten dolayı mutluluk duyarken daha ilerleyen aşamalarda, daha güzel projeler üreterek kulübümüzle birlikte yol almak istiyoruz. Bu anlamda Sayın Başkana, Erden Beye, Medicana yöneticil

Dernek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder