İller

7 Ağustos 2024 Çarşamba

Emirgazi’de Sağlık Tesisleri Değerlendirildi


İlçe değerlendirme programlarına devam eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları Emirgazi ilçesinde bulunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.

Emirgazi Devlet Hastanesi, toplum sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ve aile sağlığı merkezinde görev başında olan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Koç,  ilçede sunulan sağlık hizmetleri hakkında Hastane Başhekimi Dr. Asya Avcı'dan bilgi aldı.

Emirgazi Devlet Hastanesi'nde sunulan sağlık hizmet çeşitliliğinin ve kalitesinin daha üst seviyelere çıkması adına çalıştıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, "Emirgazi ilçemizde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla buradayız. Sağlık tesislerimize küçük büyük, uzak yakın demeden ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Sağlık tesislerimizin kendi rollerine göre nitelikli sağlık hizmetini en iyi fiziki şartlarda ve modern teknolojik cihazlarla sunmasını hedefliyor ve varsa eksikliklerini giderme gayreti gösteriyoruz" diyerek hastanede görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder