İller

5 Eylül 2024 Perşembe

Bozkır’da Hafızlık Öğrencileri 3 günlük geziyle ödüllendirildi.



Konya'nın Bozkır ilçesinde Hafızlık öğrenimi gören öğrenciler üç günlük İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirildi.  

Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bimder ve Tevfik Bilge Kur'an kursunda hafızlık öğrenimi gören öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artırılması için İstanbul ve Çanakkale illerinde Tarihi ve kültürel geziler düzenlenerek öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artırılması sağlandı.  

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (Bimder) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür geziyle ilgili yaptığı açıklamada "Sevgili Dostlar  

Bimder ve Tevfik Bilge Kur'an kurslarımızda Hafızlık yapan öğrencilerimiz için düzenlemiş olduğumuz 3 günlük gezimiz kazasız belasız sona erdi Elhamdülillah.

Bu kısa zaman diliminde Çanakkale şehitliğimizi, İstanbul'da Sultanahmet camii, Ayasofya camii, Topkapı müzesi, Eyüp Sultan camii, Fatih camii ve Çamlıca camiini ziyaret edip Boğaz turu gerçekleştirdik.

Hem Çanakkale'de hem İstanbul'da rehberlerimiz eşliğinde dolu dolu bir program oldu.

Gezi süremiz boyunca bizleri iki gün misafir eden Sümbül Efendi Kur'an Kursu vakfı başkanına, kurs yönetimine, kurs hocalarına ve personeline, bilgileriyle bizleri aydınlatan rehberlerimize, gezimize sponsor olan tüm hayırseverlerimize Bozkır ilçe kaymakamımıza, Bozkır ilçe müftümüze çok teşekkür ediyorum.

Rabbim emeği geçen ve destek veren tüm kardeşlerimizden razı olsun" dedi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder