İller

29 Eylül 2024 Pazar

Konya Bozkırlılar Derneğinden ziyaretler.

Konya Bozkırlılar Derneğinden ziyaretler gerçekleştirildi. 

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan  Bozkır Dernekleri Federasyonu başkanı Burhan Yılmaz "21 Eylül 2024 cumartesi günü Kon TV genel müdürü avukat Ahmet Özer'i makamlarında ziyaret ettik. Yine aynı gün Bozkır'ımızın değerlerinden olan ve herkesin tanıdığı abisi olan araştırmacı yazar Nahit Töre abimizi de canlı yayından önce ziyaret etmek fırsatı bulduk. Nahit Töre ağabeyimizin canlı yayına avukat Hasip Şenalp ile çıkacağını bildiğimizden kalabalık bir gurupla Kon TV'de olduk.
 
Anmeg ve Kon tv genel müdürü avukat Ahmet Özer Bey'e ve Nahit Töre Bey'e Bozkırımızın genel görünümlü olan tablolarını verdik.

Bizimle beraber ziyarette bulunan Konya Yörük Türkmen Derneği basın sorumlusu İbrahim Ünsal, yine Yörük Türkmen Derneği kadın kolları komisyon Başkanı Elif'e Mısral, şehit ve gazi dernekler başkanı Gazi Süleyman Ege, Murad'ın Olsun Derneği Başkanı Fatma Çakmak, Konya Turan Derneği Başkanı Celâl Öztemiz, gazeteci yazar Lütfullah Kaleli ve Bozkır Dernek yönetim kurulu üyesi Durali Ferli katılanlar arasındaydı.

İbrahim Ünsal ve Elif'e Mısral; Nahit Töre Bey'e ve Ahmet Özer Bey'e Yörük Türkmen Keyfiyesi taktılar plâket verdiler.
Bu güzel toplantıdan sonra Kon TV'den ayrıldık.

Katılımcılara şahsım ve Bozkır Dernekleri Federasyonu olarak teşekkür ediyorum" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder