İller

22 Haziran 2026 Pazartesi

İstanbul Bozkırlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği geleneksel piknik şöleni düzenliyor.

Uploaded Image
İstanbul Bozkırlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, bölgedeki ilçe, kasaba ve köy derneklerinin katılımıyla geleneksel büyük piknik şöleni gerçekleştireceğini duyurdu. Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerini bir araya getirecek olan bu etkinlik için dernek yönetimi tarafından resmi bir davet açıklaması yapıldı.

Geleneksel büyük Bozkırlılar piknik şöleni gerçekleşecek.

Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçe, kasaba ve köy derneklerinin ortak organizasyonuyla düzenlenen Geleneksel Büyük Bozkırlılar Piknik Şöleni, hemşehrileri bir araya getirmeyi hedefliyor. Kültürel bağları güçlendirmek ve dayanışmayı artırmak amacıyla organize edilen etkinlikte tüm dernek üyeleri ve vatandaşlar davet edildi.

Etkinlik tarihi ve yeri belirlendi.

Bozkırlılar Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Mehmet Güven tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin gerçekleştirileceği yer ve zaman bilgileri paylaşıldı. Söz konusu piknik şöleni, 28 Haziran 2026 Pazar günü Kemerburgaz Güngören Belediyesi Aziz Paşa Mesire Alanı ikinci ve üçüncü bölgelerinde gerçekleştirilecek. Başkan Güven, tüm hemşehrilerini bu anlamlı günde aralarında görmekten onur duyacaklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder