İller

29 Mayıs 2020 Cuma

İlçemizin Geleceği İçin hep birlikte Çalışıyoruz


Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır'ın sosyal, kültürel, ekonomik, tarım, hayvancılık, eğitim, istihdam ve sağlık başta olmak üzere tüm alanlarda kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çalıştıklarını ifade etti. Bozkır'ı özellikle tarım ve hayvancılıkta modern tarım ve hayvancılık uygulamalarıyla daha üst seviyeye çıkarmak için önemli çalışmalar yürüttüklerini de belirten Başkan Saygı, bu çalışmalar neticesinde Bozkır'ı geleceğe daha güçlü bir şekilde taşıyacaklarını belirtti.

2024 yılı sonuna kadar şehrin sosyal dokusuna dokunarak tarım, hayvancılık, özel sektör yatırımları ve Bozkır'da yapılmasını planladıkları yatırımlara değinen Başkan Saygı, "İlçemizin geleceği için hükümetimizle, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, büyükşehir belediyemizle birlikte önemli çalışmaları istişare etmeye, çalışmaları hayata geçirmek için planlamalar yapmaya devam ediyoruz. Özellikle seçim beyannamemizde istihdama yönelik vermiş olduğumuz sözlerimizi yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. İlçemizin hayvancılık sektörüne yatırım yaparak hayvancılığın gelişmesi için hazırladığımız modern hayvan pazarını, yine hayvancılık sektörümüzün gelişmesi ve bu sektörden üretilen ürünleri değerlendirebileceğimiz entegre süt işleme tesisimizi hayata geçirmek için yoğun mesai harcıyoruz. İlçemizi tarım sektöründe de önemli yerlere getirmek için hazırladığımız bir diğer projemiz olan meyve ve sebze kurutma ve işleme tesisimiz için de hep birlikte yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu tesislerimizi hayata geçirdiğimizde ilçemizin tarım ve hayvancılık sektörü gelişerek hane gelirleri sürekli artan bir seviyeye ulaşacaktır. İlçemizdeki istihdam da önemli bir seviyeye gelecektir" dedi.

İlçenin sosyal yapısının değişimi ve gelişimi için de önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Saygı, ilçenin sosyal ve kültürel anlamda daha da gelişeceğinin altını çizerek konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "İlçemiz; tarihiyle, kültürüyle, doğal güzellikleriyle kendini kanıtlamış, Anadolu'nun incisi haline gelmiş güzide bir ilçedir. Bu tarihi ve doğal güzelliklerimizi korumak ve geliştirmek, kültürümüzü gelecek nesillerimize aktarmak için de hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle doğal ve tarihi güzelliklerimizi koruyup geliştirirken tüm vatandaşlarımıza daha sosyal bir ortam sunma gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda Çağlayan göleti üzerinde oluşturmak istediğimiz mesire alanı projemiz ilçemizde büyük karşılık bulacaktır. Bunun yanında ilçe merkezinde oluşturduğumuz ve oluşturacağımız yeşil ve sosyal alanlarla, düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz etkinliklerle ilçemiz daha da sosyal bir hayata sahip olacak. En önemlisi gönül belediyeciliği ile Bismillah diyerek başladığımız çalışmalarımızda, halkımızın fikirleri, önerileri ve istekleri öncelik olmaya, bizler de gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Çünkü Bozkırlı olmak demek, Bozkır demek, temeli gönül birliğine dayanan büyük bir aile demektir. Tüm bu çalışmalarımızı yürütürken bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere tüm bakanlarımıza, başta Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız olmak üzere tüm milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze, Bozkır Ziraat Odası Başkanlığımıza, Bozkır Tarımsal Kalkınma Kooperatifimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder