İller

14 Eylül 2020 Pazartesi

Netmarble BTS Universe Story için resmi tanıtım videosu yayınladı


Netmarble global süper yıldız BTS’yi konu alan yepyeni interaktif sosyal oyunu BTS Universe Story için resmi tanıtım videosu yayınladı. Netmarble global süper yıldız BTS’yi konu alan yepyeni interaktif sosyal oyunu BTS Universe Story için resmi tanıtım videosu yayınladı. Resmî Youtube kanalında yayınlanan (https://www.youtube.com/busgameofficial) 10 dakikaya yakın uzunluktaki tanıtım videosu canlı çekim görüntüler ve BTS Universe’teki karakter grafiklerini gösterip oyundaki ilginç hikayeyi tanıtıyor.

Video özellikle oyun içindeki belirli etkinliklerle ilişkili bir tarih gösteriyor ve arka planda okyanus ile BTS Universe karakterlerinin gizemli resminin takasını gösterip oyuncuların oyunun yayınlanmasıyla bunun anlamını öğrenmeleri için bırakıyor.

İnteraktif sosyal oyun, oyuncuların farklı seçenekler seçmenin farklı sonuçlar doğurduğu, oyun içinde hikâye oluşturma ve geliştirmesiyle direkt olarak hikayeye katılmasına olanak sağlıyor. BTS Evreni temel alınan çeşitli hikayelerle BTS Universe Story oyuncuların oyun içi yapım araçlarıyla kendi hikayelerini kolayca yapabileceği “Hikâye Oluşturma” modu sağlamakla beraber oyuncuların önceden hazırlanan hikayelerde seçimler yaparak hikâyeye şekil verecekleri “Hikâye Oynama” modu sağlıyor.

Oyunda ayrıca oyuncuların BTS Evreni’ndeki karakterlerin stilini değiştirebilecekleri kıyafet ve aksesuarları içeren “Collection” modu ve özelleştirilmiş karakterleriyle resimler çekebilmeleri için AR özelliği mevcut.

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder