İller

18 Kasım 2020 Çarşamba

Piyasadan haberler


 

ALMAD

T.C. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından Malkara Kömür İşletmeleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün Tekirdağ-Malkara'da bulunan tarla-çayır niteliğinde ve madencilik faaliyetlerine konu olan maden sahası içerisinde yer almakta olan gayrimenkuller ile muhtelif makina-hat ve ekipmanlardan oluşan şirket lehine sonuçlanmış olan ihaleye ilişkin toplam 23.600.000 TL (KDV dahil) olan ihale bedeli 18.11.2020 tarihinde nakden ödenmiştir.

ARMDA

Armada Bilgisayar,   Cisco Türkiye Dijital İş Ortakları Zirvesinde   " Yılın Distribütörü" ödülünü almaya hak kazanmıştır.

BORSA İSTANBUL A.Ş.      KENT

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KENT.E payları 19/11/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 03/12/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecektir.

BORSA İSTANBUL A.Ş.   KNFRT

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KNFRT.E paylarında 19/11/2020 tarihli işlemlerden  (seans başından) 03/12/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

BRSAN

Birleşme Sözleşmesi ve Duyuru Metni ekindeki finansal tabloların, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat çerçevesinde yeniden yayımlanması hakkında KAP'ta yer alan bildirim

DENGE

Fer Yapı A.Ş'nin değerlemesini yaptırmak üzere Şirket ile Rehber Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. arasında 18.11.2020 tarihinde değerleme hizmetlerine ilişkin danışmanlık sözleşmesi imzalanmıştır.

FONET

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan ve 27.10.2020 tarihinde duyurusunu yaptığı "36 ay süreli Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi (SBYS) Hizmet Alımı" ihalesi sonuçlanmış olup, ihaleyi Şirket kazanmıştır. Yasal itiraz süreci beklenmekte olup akabinde Sözleşme imzalama aşamasına geçilecektir. İhale bedeli 3.078.792,00TL'dir.

HLGYO

Şirket Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda, paylarının tamamı Şirkete ait olmak üzere, gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösterecek, 15.000.000.-TL (Onbeşmilyon Türk Lirası) sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verilmiştir.

IEYHO

Bağlı ortaklık Işıklar Coin Bulgaria EOOD nin yeni nesil müşteri sadakat programı projesi kapsamında ihraç ettiği kripto para ışık coin(isikc) hali hazırda 3 ayrı kripto para borsasında(Cointiger,Fatbit ve Paritex)usdt,bitcoin ve TL eşleşmeleri ile başarı ile işlem görmeye devam etmektedir.Işıklar Coin yönetimi aldığı kararla 23 kasım 2020 de başlamak üzere 10 milyon isikc nin satışı için ikincil arz sürecini başlatacaktır.3 ay sürmesi öngörülen satış sürecinde öncelik ilk ayda Işıklar Tuğla bayilerine verilecek olup kalan miktar ise global yatırımcılara arz edilecek ve satışın tamamlanmasını takip eden 30 günlük lock-up süresi sonunda satın alınan kripto para  isikc ler yatırımcıların elektronik cüzdanlarına gönderilecektir.Beher isikc nin satış fiatı 0.40 usd cent olarak belirlenmiştir.Bayiler haricindeki tüm yatırımcıların hizmet aldığı 3. taraf bir şirketce KYC/AML kontrolleri yaptırılacaktır. 2021 yılında peyderpey Işıklar grubunun diğer şirketlerinin bayi/müşterilerine yönelik benzer kampanyalar tertip edilmesi planlanmaktadır.

MEGAP

Firmanın Kırmızı Bayrak Teknoloji Dış Ticaret A.Ş.' deki %50 oranında hisesi için Polonya merkezli Tradecom Sp.Z.O.O şirketinden gelen alım talebi yönetim kurulu tarafından olumlu değerlendirilerek 11.250.000 TL bedel karşılığında hisse devir anlaşması imzalanmıştır. Satıştan elde edilecek karın yeni yatırımlarda değerlendirilmesi kararlaştırılmıştır.

RYGYO

Şirket portföyünde bulunan Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi 2586 Ada 46 Parsel üzerindeki 34.199,71 m2 arsa üzerinde bulunan 13.484 m2 deponun 1.950 m2 depolama alanı "Boa Pack Ambalaj Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti."ye 5 seneliğine kiraya verilmiştir.Kiraya verilen depodan 5 senede 2.500.000-TL+KDV gelir elde edilecektir.

YKSLN

COVID-19 Kapsamında Alınan Tedbirler Hakkında KAP'ta yer alan bildirim

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder