İller

31 Aralık 2020 Perşembe

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven'in Yeni Yıl Kutlama Mesajı


Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven'in Yeni Yıl Kutlama Mesajı

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven  yeni yıl kutlama mesajında; "2020 yılı sona ererken, ülkemizin ve ilçemizin daha huzurlu ve daha refahlı yarınlara ulaşması konusunda ümidimiz ve inancımız tamdır.

Türkiye'nin istikrarla sürdürdüğü atılımların yeni yılda da kararlılıkla devam edeceğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Sayın Güven mesajına şu sözlerle devam etti; "Büyüme ve kalkınmamızın artarak devamını temenni ediyorum. Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada gücünü arttırarak 2023 hedeflerimize sağlam bir iradeyle ulaşacağımıza inancım tam. Teşkilatımız ve hemşerilerimizle şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için her alanda çalışmaya, heyecanımızı da diri tutmaya devam edeceğiz.

Yeni yıla yeni umut ve heyecanlarla girdiğimiz bu günlerde en büyük gayemiz, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, şehrimiz ve ülkemizin istikbali için durmadan çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm hemşerilerimize huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder