İller

31 Aralık 2020 Perşembe

BİZİM İKTİDARIMIZDA KYK BORÇLARI OLMAYACAK


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman ve Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Kollu KYK Borçlular Hareketi Mensupları online olarak bir araya geldi.

Programda gençlere hitap eden Karamollaoğlu; "Şu an 5 Milyon KYK borçlusu gencin olduğu ifade ediliyor, bu çok büyük bir rakam, 300 bin gencimiz hakkında haciz işlemi başlatılmış durumda. İktidar mensupları gençlere diyecekler ki; Siz bilmiyor muydunuz bunun ödeneceğini? " biliyorlardı ama senin bu kadar beceriksiz olacağını bilmiyorlardı." ifadelerini kullandı.

Gençlere şu an Saadet Partisi'nin muhalefet görevinde olduğunu ifade eden Karamollaoğlu; "Sıkıntılarınızı dillendireceğiz sizinle beraber çözüm yolu arayacağız, ama şu an karar merci biz değiliz hükümet, şunu da ifade edeyim ki bizim iktidarımızda KYK borçları olmayacak." dedi.

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman; "TBMM de çalışmalarımız devam ediyor ve sürekli konunun takipçisiyiz. Belli aralıklarla arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Hep beraber mücadele ederek beklediğimiz sonuçları da alacağız." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder