İller

23 Mart 2021 Salı

Bağışıklığı desteklemenin lezzetli ve pratik yolu


Ara öğünlere keyif ve lezzet katarken sağlığı da destekleyen Activia, geçen yıl bir ilke imza atarak, iki kat fazla probiyotik içeren Activia Shot’ı tüketicilerinin beğenisine sunmuştu. Milyarlarca probiyotik ile bağışıklık ve sindirim sistemini desteklemeye yardımcı olan Activia Shot’ın yeni serisi Activia Shot+’ta ise iki kat probiyotik, B3, B5, B6, C ve D vitaminleri ile buluştu.

Her yudumda ayrı lezzet

Bağışıklık ve sindirim sistemini destekleyen probiyotikler ile kolayca buluşmaya olanak tanıyan Activia Shot+, içerdiği vitaminlerle de yetişkin bir bireyin günlük vitamin ihtiyacının yüzde 15’ini karşılıyor. Kara mürver-yaban mersini, nar-çilek ve turunçgiller-propolis çeşitleriyle zenginleşen Activia Shot+, her yudumda ayrı lezzet veriyor.

Pratik şişede keyifli deneyim

80 ml’lik küçük ve pratik şişesinde, sağlıklı ve keyifli bir içecek deneyimi sunan Activia Shot+, koruyucu, tatlandırıcı ve laktoz içermiyor. Bir şişesinde yalnızca 35 kcal bulunan Activia Shot+, bağışıklığını ve sindirim sistemini korumaya özen gösterenler tarafından her gün gönül rahatlığıyla tüketilebiliyor.

Activia Shot+’ın yeni reklam filmi, Activia Türkiye’nin sosyal medya hesapları ve https://www.youtube.com/watch?v=JHw_IsYKpCI adresi üzerinden izlenebiliyor.

 

*Vitamin B6, Vitamin B3, Vitamin B5, folik asit, C ve D vitaminleri ilavelidir. TGK Fermente Süt Ürünleri tebliğine göre x2 probiyotik-ilave mikroorganizma içerir.


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder