İller

14 Mart 2021 Pazar

Bozkır Devlet Hastanesi YönetimiSağlık Personellerinin 14 Mart Tıp Bayramını Unutmadı.


Bozkır Devlet
Hastanesi Yönetimi, Sağlık Personellerinin 14 Mart Tıp Bayramlarını Kutladı.

Bozkır Devlet Hastanesi Hastanemi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan ve ekibi, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Büyükyavuz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru İnce, Bozkır Devlet Hastanesi kurumunda görev yapan sağlık personellerini çalıştıkları birimlerinde ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Ziyareti gerçekleştiren Bozkır Devlet Hastanesi yönetimi, Sağlık çalışanlarımıza görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dileyerek, iyi dilek ve temennilerde bulunarak, Covid-19 salgınına karşı etkin bir şekilde en ön safta mücadele veren, halkımıza fedekarca 7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarına çiçek ve tatlı ikramında bulundular.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kısa bir açıklama yapan Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Bilgehan "İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden üstün bir gayret ve sabır içinde çalışan, salgın sürecinin en iyi şekilde atlatılmasına katkı sunan kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder