İller

30 Haziran 2021 Çarşamba

Bozkır'ın Sevilen Doktoru Sargın, Bozkır'da tekrar göreve başlıyor.


Uzun yıllar önce ilçemiz Bozkır'da görev yapmış ve Bozkır'ın sevgisini kazanmış doktorlar'dan Mustafa Sargın ilçemizde tekrardan göreve başlıyor. 

Doktor Sargın ilçemizde son atamalarla Sağlık Gurup Başkanı Olarak görev yapacak. 

Dr.Sargın'ın ilçemize atanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan  Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven "Kıymetli Hemşehrilerim...!

Bir taraftan Hastanemizin doktor ve tefrişatına çaba gösterirken diğer taraftan Sağlık Grup Başkanlığımızın da ihtiyaçlarını gideriyoruz.

Bildiğiniz üzere geçmiş dönemlerde Bozkırımıza uzun yıllar hizmet vermiş tüm Bozkırlıların gönlünde taht kuran hemşehrilerimiz tarafından sevilen değerli doktorumuz Syn Dr.Mustafa SARGIN Bozkırlılara olan sevgisinin etkisi ile bizleri kırmayarak ilçemize Sağlık Grup BAŞKANI olarak atanmıştır.

Bu güzel atama için İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç'a tüm Bozkırlılar adına şükranlarımızı sunarız. Hayırlı Olsun" dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak hocamıza ilçemizdeki yeni görevi için tebrik ediyoruz ve önceden olduğu gibi Bozkır halkının sevgisini kazanacak yeni başarılar diliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder