İller

23 Haziran 2021 Çarşamba

DAVUTOĞLU KONYA’YA GELİYOR


İlçe teşkilatlarının açılışlarına katılacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu partisinin Emirgazi, Ereğli ve Halkapınar İlçe Teşkilatlarının açılışlarını yapmak üzere Konya'ya geliyor.

 24 Haziran Perşembe günü saat 10:45'de Emirgazi ilçe teşkilatının açılışını yapacak olan Davutoğlu, saat 13:15 de Ereğli ilçe teşkilatının açılışını yaparak halka hitap edecek. Ereğli'de ayrıca Çarşı esnafı ve Sanayi esnafını da ziyaret edecek olan Ahmet Davutoğlu esnafları dinleyecek.

Ereğli programının ardından aynı gün saat 18:00'de Halkapınar İlçe Teşkilatının açılışına katılacak olan Davutoğlu, 25 Haziran Cuma günü de Konya Hilton Otel'de düzenlenecek olan Gelecek Partisi'nin 13. İl Başkanları toplantısına katılacak

Açılış programı ile ilgili bilgi veren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya merkez ve ilçelerde gördükleri ilgi karşısında heyecanlarının arttığını belirterek "Genel Başkanımızı daha önce de olduğu gibi büyük bir coşku ile karşılayarak ağırlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi açılış programlarımıza bekliyoruz, ayrıca Partimizin İl Başkanları toplantısının Genel Merkez dışında ilk defa şehrimizde yapılması bize ayrı bir heyecan veriyor" dedi. Atanmasının üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçtiğini hatırlatan Ekici, geçen sürede ilçe teşkilatlanmalarının tamamlandığını ve mahalle teşkilatlarının da tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek pandemi sürecine rağmen önemli mesafe katettiklerinin altını çizdi ve olası bir erken seçime tüm teşkilatları ile birlikte hazır olduklarını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder