İller

28 Haziran 2021 Pazartesi

GSB SPOR OKULLARI VE GSB ENGELSİZ SPOR OKULLARI AÇILDI


Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları'nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Karatay Spor ve Kongre Merkezimizde yapılan açılış törenine Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı, Konya Vali Yardımcımız Faruk Bekarlar, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin ile  antrenörlerimiz, sporcularımız ve sporcularımızın aileleri katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreninde Wushu, Taekwondo ve Cimnastik branşlarında yapılan gösterileri yeni kayıt olan minikler ve aileleri heyecanla izledi.

Özellikle İlkokul ve ortaokul çağında ki çocuklarımızın yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman Antrenörler nezaretinde aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Halk Oyunları, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşlarında ücretsiz olarak hizmet verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder