İller

30 Haziran 2021 Çarşamba

​Karabacak’tan oda başkanlarına ziyaret


Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Birlik Başkanvekili Osman Alp, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kağnıcıoğlu ile birlikte Bozkır, Taşken, Hadim ve Seydişehir'de esnaf odalarını ziyaret etti.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Birlik Başkanvekili Osman Alp, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kağnıcıoğlu ile birlikte Bozkır, Taşken, Hadim ve Seydişehir'de esnaf odalarını ziyaret etti. Başkan Karabacak, "Seydişehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odamızı ziyaret ettik. Oda Genel Sekreterimiz Raşit Yılmaz ile görüştük. Oda çalışmaları ve plaka basımı konusunda bilgi aldık. Daha sonra Taşkent Belediye Başkanı Sayın Osman Arı'yı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Ziyaretin sonunda Başkan Arı'ya günün anısına ahi sancağı hediye ettik. 

Hadim ilçesini de ziyaret ederek; Hadim Esnaf ve Sanatkarlar, Şoförler ve Otomobilciler Odamızı ziyaret ettik. Oda Başkanımız Hilmi Aydın ve Oda Genel Sekreterimiz Nesibe Nur Akdağ ile görüşerek, istişarelerde bulunduk" dedi. İlçe ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Karabacak, "Sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder