İller

23 Haziran 2021 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ ÖZBOYACI İLE BAŞKANLAR VATANDAŞLARLA BULUŞTU


AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu'nun farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti teşkilatı ve milletvekilleri saha ziyaretleri ile esnaf ve vatandaşları dinlemeye, istek ve önerileri yerinde tespit etmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bahadır Dinler ziyaretlerde bulundu.  

Mehmet Akif Mahallesi Mevlana Celalettin Rumi Camii'nde öğle namazı sonrası vatandaşlarla görüşen Milletvekili Özboyacı, Başkan Pekyatırmacı ve Özer gün içinde İkonia İş Merkezi'ni de ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen heyet koronavirüse karşı alınan tedbirler ile birlikte özlenen günlerin yakın olduğuna işaret etti.

Milletvekili Özboyacı, "Büyük başarılara birlikte imza atmaya devam edeceğiz"

Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, "Her zaman olduğu gibi yine sahadayız ve şartlar ne olursa olsun esnaflarımızın yanındayız. İnşallah ülkemiz bu zorlu süreçten de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başarılı bir şekilde çıkarak yoluna devam edecek. Devlet- millet dayanışması ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük başarılara hep birlikte imza atacağız" dedi.

Başkan Pekyatırmacı, "Hemşehrilerimizle daha sık bir araya geleceğiz"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da, "Zorlu bir sürecin ardından alınan tedbirlerin sonucunu güzel bir şekilde alıyoruz. Bu süreçte belediye olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmenin gayretinde olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde de  hemşehrilerimizle buluşmalarımızı daha da sıklaştıracağız. Bize destek ve dualarını esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Özer, "Hizmet yürüyüşümüz devam ediyor"

 AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer de, "Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak ana kademe, kadın ve gençlik kollarıyla milletimize hizmet için kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye hedefi için koşmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder