İller

24 Haziran 2021 Perşembe

Türk Kızılay Meram Şubesi Köy okulunda telafi eğitimine destek


TÜRK KIZILAY MERAM ŞUBESİNDEN TELAFİ EĞİTİMİNE DESTEK

Türk Kızılay Meram Şubesi Gönüllüleri Telefi Eğitimine destek olmak amacıyla Meram İlçesine bağlı Yeşiltekke Köyü'nde okuyan ilköğretim öğrencilerine eğitici akıl ve zeka oyunları, Kızılay'ı anlatan hikaye ve boyama kitapları ile yaz döneminde akademik başarılarına destek olacak  eğitsel materyaller hediye edildi.

Etkinliğe Meram Kaymakamı Resul ÇELİK ile Meram Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa KOCA da eşlik etti. Yaptığı konuşmada Kaymakam Çelik, Türk Kızılay Meram Şubesine teşekkür ederken "İnsana ve tüm canlılara hizmet sunan, sivil toplum kuruluşlarına ve bu kuruluşların faaliyetlerine katkıda bulunmayı vicdani yükümlülük olarak benimsemiş gönüllü, farkındalık sahibi mezun bireylerin de Yeşiltekke Köy Okulundan yetişeceğine inandığını" ifade etti.

Etkinlikte söz alan Türk Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa AYDIN, "Toplumumuzun geleceği olan gençlere yapılacak katkıların, dünyanın geleceğine yapılan yatırımdır anlayışından hareketle, Türk Kızılay olarak, başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere farklı paydaşlar ile eğitimi destekleyen iş birlikleri kurduklarını ifade etti. İyiliğin amiral gemisi Kızılay'ın bağışlarını ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlere yönlendiriyoruz. Ve şundan eminiz ki, eğitimine destek verdiğimiz her birey, ülkemizin ve dünyanın geleceğini değiştirecek, hayatı daha da güzelleştirecektir." Diyerek sözlerini tamamladı.

Telafi eğitimine destek etkinliğinin sonunda öğrencilere simit ve ev yapımı hamburger ikram edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder