İller

12 Temmuz 2021 Pazartesi

​Gelecek Partisi Genel Merkezi’nden Konya Çıkarması


Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri,  Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Konya'ya çıkarma yaptı.

Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu üyeleri Prof. Dr. Ali Akmaz, Abdullah Güzeldülger, Ferhat Esener, Ayşe Berrin Sevimli ve İl Başkan Yardımcıları Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla STK ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gelecek Partili heyet, TÜRK-İŞ Konya Temsilcisi Abdulkadir Tamak, Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut, Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, Konya STK Platformu Başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mehmet İncili, Kon Tv ve ANMEG Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Özer, Kanal 42 televizyonu Genel Müdürü Esat Ergener ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

"MEYDANLARDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ziyaretlerin ardından İl Yönetim Kurulu toplantısına da katılan Kurucular Kurulu Üyelerinden Tarım ve Orman Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ali Akmaz, meydanlarda olmaya devam edeceklerini dile getirdi.  Akmaz, Genel Merkez olarak Türkiye'yi 16 bölgeye ayırdıklarını ve yarın seçim olacakmış gibi tüm Türkiye'yi dolaşarak programlarını anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

"YOLSUZLUKLARI HALKIMIZA ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kurucular Kurulu Üyesi ve Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Abdullah Güzeldülger ise "Hükümetin yolsuzluklarını halkımıza anlatmaya devam edeceğiz, Türkiye'yi karış karış dolaşıp bu yanlış yönetimi halkımıza şikâyet etmeye devam edeceğiz" dedi.

"YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞOYORUZ"

Konya İl Başkanı Hasan Ekici de Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri ile birlikte yaptıkları ziyaretlerde kurumların ve esnafların gösterdikleri teveccühten dolayı son derece memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Ekici,  "Kurum, STK ve esnaf ziyaretlerimizin yanında İlçe İlçe, Mahalle Mahalle, kapı kapı dolaşıp mevcut hükümetin yanlışlarını ve doğrusunun nasıl olacağını anlatmaya devam edeceğiz. Sadece il teşkilatımız değil, ilçe ve mahalle teşkilatlarımız da yarın seçim olacakmış gibi kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların dertlerini dinliyor ve çözüm önerilerimizi anlatıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder