İller

11 Ağustos 2021 Çarşamba

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Usta Öğretici Başvuruları Başlamıştır.


https://e-yaygin.meb.gov.tr/Login.aspx ADRESİNE E-DEVLET VEYA MEBBİS ŞİFRESİ İLE GİRİŞ YAPARAK-

BAŞVURULAR-

BAŞVURULAR-

USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI KISMINDA YER ALAN İŞ AKIŞI TAKİP EDİLEREK BAŞVURULARINI KURUMUMUZA YAPABİLİRLER.

LÜTFEN BAŞVURU YAPARKEN OKUYUNUZ... !!! 
(Online Başvurudan sonra Belgelerin Aslı ile Şahsen Bozkır Halk Eğitimi Merkezine Başvuru Yapılacaktır)

  Bu form Bozkır Halk Eğitimi Merkezinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Ücretli Usta Öğretici görevlendirilmesinde kullanılacaktır. Yapılan bu online başvuru ile birlikte aşağıda belirtilen bilgilerin belgeleri 31 Ağustos 2021 tarrihine kadar elden Bozkır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teslim edilecektir. BAŞVURULAR 31 Ağustos 2021 TARİHİNDE SONA ERDİKTEN SONRA İlçe Milli eğitim Müdürlüğünde kurulan komisyon tarafından değerlendirilerek görev alacaklar belirlenecektir. Değerlendirme sonucunda Bozkır Halk Eğitimi Merkezinde Usta Öğretici olarak görevlendirilecek olanlar kurum web sitesinden yayınlanacaktır.

 

T.C

BOZKIR KAYMAKAMLIĞI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

Bozkır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce  2021-2022 eğitim öğretim yılında açılacak olan Mesleki ve Genel Kurslarda ders ücreti karşılığı Usta Öğretici görevlendirilecektir. Ücretli Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin ( Aşağıdaki şartları taşımak koşuluyla) 1 Ağustos -31 Ağustos 2021 tarihleri arasında müracaatlar kabul edilecektir.Başvuru formu diğer evraklar hazırlanarak Bozkır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teslim edilecektir.

Başvuru evrakları eksik olan Usta Öğreticilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
 

ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ GÖREVLENDİRMESİNDE ARANACAK ŞARTLAR:

a) Görev alacağı kursun öğretim programında belirtilen eğitici şartını taşımak.

b) Türk vatandaşı olmak.

c) 18 yaşını doldurmuş olmak.

ç) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

d) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

e) Askerlikle ilişiği bulunmamak.

f) Sağlık durumu yönünden görevini yapmasına engel bir durumu olmamak.

USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME FORMU

 
Başvuru evrakları; Yarım Kapak Telli Dosya içerisinde ve her bir belge ayrı  poşet dosya içerisinde,  yukarıdaki sıraya göre düzenlenerek teslim edilecektir.

Yukarıda belirtilen gerekli  belgelerden eksik belge getirenlerin ve süresi içerisinde başvuru yapmayanların başvuruları kabul edilmeyecek ve  görevlendirme yapılmayacaktır
 

 BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN HUSUSLAR ŞUNLARDIR:

a) Görev verilecek ücretli usta öğreticiler, Ek-2'deki Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formunagöre belirlenir.  Bu sıralama bir yıl süreyle geçerlidir.

b) Görevlendirmeler yüksek puan alandan başlamak üzere tercih sırasına göre yapılacaktır.

c) Yeni kurs talebi olması hâlinde, sıralamada bulunan ücretli usta öğreticilerden görevlendirme yapılır. Sıralamada yeterli ücretli usta öğretici bulunmaması durumunda, kursun açılmasından 7 gün önce duyuru yapılması şartıyla komisyonca gerekli iş ve işlemler tekrarlanarak sıralama yapılacaktır.

ç) Mücbir sebepler haricinde göreve başlamayanlar ile verilen görevi bırakanlar için bir yıl süreyle görevlendirme yapılmayacaktır.

d)Ücretli usta öğreticiler, bir mali yıl içerisinde 11 aydan fazla görevlendirilme yapılamayacaktır.

e)Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatlar öğreticiliği görevlendirmelerinde üçüncü fıkra hükümleri uygulanmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder