İller

27 Ocak 2022 Perşembe

​Genç Kültür Kart’lı Öğrencilerden Yolculara Çorba İkramı


Konya Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik hayata geçirdiği Genç Kültür Kart programına katılan öğrenciler, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle otobüs terminalinde yolların açılmasını bekleyen yolculara Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte çorba ve kumanya ikramında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart üyesi öğrenciler, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle otogarda bekleyen yolculara çorba ve kumanya ikram etti.

Son günlerde etkisini artıran kar bereketi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde oluşan yoğunluk üzerine otogardaki yolculara ve yollarda beklemek zorunda kalan araçlara Konya Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay tarafından çorba ve kumanda ikramında bulunuluyor.

Genç Kültür Kart üyesi öğrenciler de sosyal sorumluluk projeleri gereği yolcuları yalnız bırakmayarak yolların açılmasını bekleyen yolculara Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte çorba ve kumanya ikramında bulundu.

Genç Kültür Kart; Konya'da aktif üniversite öğrenimi gören öğrencilerin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlere katılımını artırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder