İller

27 Ocak 2022 Perşembe

​TotalEnergies’in yeni distribütörü Anadolu Neft


İstanbul, 27 Ocak 2022 – TotalEnergies Madeni Yağlar, Konya, Karaman, Aksaray illerinde ve Ankara'nın Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinin bulunduğu bölgelerde satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerine Ocak 2022 itibariyle yeni distribütörü Anadolu Neft Petrol Ürünleri A.Ş. ile devam edecek.

Türkiye'de 30 yılı aşkın bir süredir madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, Anadolu Neft Petrol Ürünleri A.Ş. ile yaptığı anlaşma ile satış ve pazarlama ağını daha da güçlendiriyor. TotalEnergies Turkey Pazarlama, alanında uzman satış ve servis altyapısına sahip yeni distribütörü Anadolu Neft Petrol Ürünleri A.Ş. vasıtasıyla uzun yıllardır TotalEnergies ve ELF markalarıyla çalışmayı tercih eden iş ortaklarına kesintisiz ve en üst kalitede servis sunmaya devam edecek. Sektörde yaklaşık yedi yıldır hizmet veren Anadolu Neft Petrol Ürünleri A.Ş., TotalEnergies ile başlayan bu yeni iş birliği sayesinde faaliyet alanına TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımını ekliyor.

Pazar hacmi, dinamizmi ve büyüme potansiyeli açısından Konya, Karaman, Aksaray bölgelerini çok önemseyen TotalEnergies, hizmet ağlarını yeni iş birlikleri ile güçlendirerek, İzmir Menemen'de üretilen son teknoloji ürünleri daha fazla kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor. Gerçekleştirilen yatırımlar ve yenilikçi pazarlama faaliyetleri sayesinde Türkiye madeni yağlar pazarında kayda değer bir büyüklüğe ulaşan TotalEnergies, güçlü dağıtım şebekesine sahip, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda en üst seviyede hizmet sunan distribütör iş ortakları sayesinde pazardaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder