İller

1 Şubat 2022 Salı

BAŞKAN PEKYATIRMACI'DAN ÜÇ AYLAR MESAJI


Üç Aylar nedeniyle bir mesaj yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bu mübarek günlerin bütün insanlığa huzur, rahmet ve hayırlar getirmesini diledi.

İslam alemi Recep, Şaban ve Ramazanı kapsayan manevi yenilenme ve arınma mevsimi üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da üç ayların başlangıcını yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

İslam alemi olarak, üç ayların rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girmiş bulunuyoruz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mübarek gün ve gecelerin birlik, beraberlik ve dayanışma için değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek; "Rahmet gecelerini fırsat bilmeli, şiddeti besleyen, hayatı çekilmez hale getiren, samimiyeti zedeleyen, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularını zayıflatan bütün tutum ve davranışları hayatımızdan çıkarmalıyız. Hayırlı ve yararlı işlerle iyiliklerimizi artırmalı, bizi biz yapan değerlerimizi kuşanarak gönül dünyamızı ve sosyal hayatımızı yeniden inşa etmeliyiz." dedi.

Mübarek günlere kar bereketi ile girdiğimizi ifade eden Başkan Pekyatırmacı "Rabbimize şükürler olsun ki bu mübarek günlerimizde bereketimizi eksik bırakmadı. Son dönemde yağan karlar hem çiftçimizin yüzünü güldürdü hem de barajlarımız için can suyu oldu. İçinde bulunduğumuz bereket ve rahmet gecelerinin ülkemize ve insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder