İller

9 Şubat 2022 Çarşamba

​ÇİLİMLİ İLÇE MERKEZİ İLE KARADERE VE AKDERE ISLAHI İŞİNİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI


ÇİLİMLİYE MÜJDELİ HABER… DSİ 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE DERE ISLAHLARIYLA İLGİLİ SÖZLEŞME İMZALANDI

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin'in girişimleri ile Devlet Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü'nün Çilimli İlçesinde yapacağı dere ıslah çalışmaları için ilk imzalar atıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Çilimli İlçe Merkezi, Karadere ve Akdere Islahları için Devlet Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında sözleşme imzalandığını söyledi.

Keskin yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz aylarda taleplerimizi iletmek için Ankara'da kurmuş olduğumuz temasların meyvelerini almaya başladık. Bu kapsamda, Çilimli İlçe Merkezimiz ile Karadere ve Akdere Islahı için Devlet Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü'nde yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. En kısa zamanda dere ıslahlarıyla ilgili çalışmalar başlayacak ve taşkın risklerini ortadan kaldıracağız. Çilimli'ye ve tüm Çilimli'li hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR NİSAN AYINDA BAŞLAYACAK

Sözleşmesi imzalanan ve Nisan ayında başlayacak Proje kapsamında; Karadere Deresinde Km 0+000 – 0+793,80 arası trapez kesitli betonarme kanal, 1 adet brit ile 7 adet şüt yapısı, 2 adet betonarme tersip bendi ile 5 adet menfez ve korkuluk imalatları, Akdere (Hizar Dere) Deresinde Km 0+000 -0+200 arası ile Km 1+775 – 2+829 arası değişken açıklık ve yükseklikte beton temelli kargir duvarlı ıslah kanalı, 1 adet brit, 1 adet betonarme tersip bendi, 3 adet kemer köprü, 1 adet yol geçişi ile korkuluk imalatları yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder