İller

28 Mart 2022 Pazartesi

​Konya’da Bozkır Grup Suyu ve Diğer Yatırımların Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirildi


Bozkır'ımız için büyük bir hizmetin ilçeye kazandırıldığını belirten Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı "Bozkır merkez, Karacahisar, Sorkun, Dereköy, Çağlayan, Kayapınar, Tarlabaşı, Yalnızca ve Üçpınar mahallerimizde Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte 30,5 milyon lira maliyetle yapılan 40.5 kilometre grup suyu şebekesi ilçemize hayırlı olsun." dedi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya Milletvekili Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, İlçe Belediye Başkanları ve STK Temsilcilerin katılımlarıyla gerçekleşen toplu açılış töreninde 154 milyon lira bedel ile 14 kalemdeki hizmetlerin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreni sonrasında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yapılan toplantı sonrasında şu açıklamalarda bulundu "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a Bozkırımızın selamlarını ilettim. Sayın Bakanımızla 3.etap TOKİ hakkında istişarelerde bulunduk. Bozkır'a samimi yaklaşımdan ve ne zaman görüşsek bizleri geri çevirmeyen Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. TOKİ için girişimlerimiz devam ediyor. Rabbim inşallah bizlere 3.etap TOKİ'yi ilçemize kazandırmayı nasip eder" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder