İller

31 Ağustos 2022 Çarşamba

İnsan Medeniyat Hareketi Konya, Konya Mezunları İle Geleneksel Piknikte Buluştu


İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya, Konya Mezunları buluşmasının 3.sünü gerçekleştirdi. 90'lı yıllardan bugüne öğrenci evlerinde ve yurtlarında kalmış mezunlar ve Konya'daki gönüllüleri ile geleneksel piknik programında bir araya gelindi.

Meram Dere sosyal tesislerinde düzenlenen yoğun programda çeşitli sportif aktivitelerinde yanında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Çok sayıda mezunun katıldığı programda eğlenceli vaktin yanında hasret giderildi.

Sabah kahvaltısıyla başlanan ve   konuşmalar  ile devam eden programda İMH Konya Başkanı M. Ekrem DOĞAN, İMH Batı İç Anadolu Bölge Başkanı Adem CEYLAN, Osman ÇETİNER, Veysel KILIÇ, Seyfettin HUCA konuşmalarını gerçekleştirdi.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri piknik programı ve mezunlar buluşmasını birleştirdiklerini ifade eden İMH Konya İl Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, " 1990 yıllarında bugüne yurtlarımızda ve öğrenci evlerimizde kalmış kardeşlerimizi her yılın Ağustos ayında Konya'da bir araya getiriyoruz. Eski günleri yad ederken birlikteliğimizi pekiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Mezunlar buluşmasında söz alan İMH Batı İç Anadolu Bölge Başkanı Adem CEYLAN "Bugün önemli bir gün  bir arada olduğumuz için önemli bir gün.  Üniversite de aynı öğrenci evinde yurdunda bir arada olanlar sonrasında bizim gibi bir araya geldiğinde nabızları ve heyecanları artar.  Biz bu heyecanı gelecek nesillere aktarmayı ve doğru işlere dönüşmesi için gayret ediyoruz" dedi.

Program mezunların hatıra konuşmalarıyla devam eden programda, katılımcılara Konya geleneksel pilavı ikram edildi

Program ,  cay eşliğinde yapılan hasbihal ile devam etti .Seneye tekrar buluşmak üzere sözleşen mezunlar ,  kılınan yatsı namazı sonrası alandan ayrıldılar ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder