İller

7 Eylül 2022 Çarşamba

​Karatay’da Çocuklar “Açık Havada 3d Sinema” Etkinliği İle Sinema Keyfi Yaşadı


Hasan Kılca: Açık Havada Sinema Etkinliğimizi Çocuklarımız Çok Sevdi

Karataylı çocuklar yaz akşamlarında Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin organize ettiği sinema günlerinde buluştu. 1 ay süren etkinlikle çocuklar Açık Havada 3D Sinema izlemenin keyfini yaşadı. Karataylıları gönüllere dokunan hizmetler ile buluşturduklarını söyleyen Hasan Kılca; Açık Havada 3D Sinema etkinliklerinin çok sevildiğini söyledi.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi "Açık Havada 3D Sinema" gösterimleri ile Karatay'ın farklı parklarına konuk oldu.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından gerçekleştirilen Açık Havada 3D Sinema etkinliği bu yıl da binlerce çocuğu buluşturdu. Sinema etkinlikleri kapsamında bir ay boyunca birbirinden güzel filmler gösterildi. Çimler üzerinde yerini alan binlerce çocuk, açık havada sinema keyfi yaşadı.

AÇIK HAVADA SİNEMA ETKİNLİKLERİ 2023 YILINDA DA SÜRECEK

Çocukların aileleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdiği Açık Havada 3D Sinema etkinliğinin gösterimi Çelebi, Olimpiyat, Doğuş, Trafik Eğitim, Büyük Sinan, Çevre, Ahmet Çalık, Keykubat, Muhsin Yazıcıoğlu, Şehir, Ulubatlı Hasan ve Adalet Parklarında yapıldı. 5 Ağustos'ta başlayan program 4 Eylül'de sona erdi. Açık Havada Sinema etkinlikleri 2023 yılında kapsamı daha da genişletilerek devam ettirilecek.

KARATAY'DA GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLER VAR

Karatay'da gönüllere dokunan hizmetler gerçekleştirildiğini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Gençlik Meclisi'nin "Açık Havada 3D Sinema" etkinliği ile çocukların 1 ay boyunca eğlenceli vakit geçirmelerine katkı sağladığını söyledi.

Açık Havada 3D Sinema etkinliğinin çok sevildiğini dile getiren Hasan Kılca; "Hemşehrilerimize dokunan güzel hizmetlerle Karataylıları buluşturuyoruz. Kent Konseyimiz de belediye hizmetlerimizde tüm meclis gruplarıyla yükümüzü alıyor. Bizlerde onlara projelerinde destek oluyoruz. Sinema etkinlikleri de bunlardan birisi. 5 Ağustos'ta Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz tarafından başlatılan ve 4 Eylül'e kadar süren etkinlikler ile hemşehrilerimiz yaz akşamlarında parklarımızda açık hava sinemasının tadını çıkardı. Özellikle çocuklarımızın yoğun ilgi gösterdiği programda aileleri ile güzel vakit geçirdiler. Geçtiğimiz yıl da vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler almıştık. Yazlık sinema gibi oldukça keyifli aktiviteleri önümüzdeki yıl da hemşehrilerimizle buluşturmayı planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

SİNEMA ETKİNLİĞİ YAZ AKŞAMLARIMIZA DEĞER KATTI

Karatay'ın parklarının ilçeye değer kattığını belirten vatandaşlar, hem yaz akşamlarını ailecek keyifle geçirmelerini sağlanması hem de kültür sanat etkinlikleriyle buluşulmasının önemine dikkat çekerek, etkinlik dolayısıyla Karatay Gençlik Meclisi'ne teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder