İller

1 Kasım 2022 Salı

Health Türkiye !

fahrettin koca

Sağlık Bakanlığı sağlık turizminde atılıma geçti. Bakan Koca, Health Türkiye markası ile Türkiye’yi sağlık turizmi alanında zirveye çıkartmak istediklerini söyledi.

“Amacımız, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, ülkemizi, uluslararası sağlık hizmetleri alanında “Health Türkiye” markasıyla zirveye çıkarmaktır” diyen Bakan Koca, “Health Türkiye markamızla, ülkemizin sağlık turizmi alanında tercih edilmesini sağlayarak bu alanda dünyada merkez ülke konumuna gelmeyi hedefliyoruz. Güçlü kamu ve özel sağlık tesislerimizle, nitelikli insan gücümüzle, yüksek teknolojik altyapımız ve hizmet kalitemizle sağlığın küresel yıldızı olduğumuzu Health Türkiye markası altında tüm dünyaya duyuracağız” diye konuştu. Türkiye’nin sahip olduğu yaygın altyapı, yetişmiş insan kaynağı, bilim ve teknoloji ve üretim gücüne vurgu yapan Bakan Koca, “Bu özelliklerimizi geliştirmekte kararlıyız” dedi. Bakan Koca, teşhis ve tedavi hizmetlerimizi, ilaçtan tıbbi cihaza her alanda kendi sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasının ötesinde küresel düzeyde söz sahibi olmamızı sağlayacak bir seviyeye çıkarmak amacında olduklarını ifade etti.

“Health Türkiye” markamızla dünyada merkez ülke konumuna gelmeyi hedefliyoruz.

Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca, etkinlikte yaptığı konuşmada : “Güçlü kamu ve özel sağlık tesislerimizle, nitelikli sağlık insan gücümüzle, yüksek teknolojik altyapımız ve hizmet kalitemizle sağlığın küresel yıldızı olduğumuzu Health Türkiye markası altında tüm dünyaya duyuracağız. Health Türkiye markamızla, ülkemizin sağlık turizmi alanında tercih edilmesini sağlayarak bu alanda dünyada merkez ülke konumuna gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder