İller

7 Aralık 2022 Çarşamba

BAŞKAN SAYGI ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı özel eğitim öğrencileriyle düzenlenen yemek programında buluştu.

 Düzenlenen yemeğe Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci,BİMDER Başkanı Mehmet Görür, özel eğitim öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Başkan Saygı özel eğitim öğrencilerinin her biriyle yakından ilgilendi. Özellikle çocukların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Saygı öğrencilere; "Sizler bizim her zaman önceliğimiz oldunuz, her zaman sizlerin yanınızdayız. Özel Sporcular Türkiye şampiyonasında Bozkır'ımızı gururla temsil ederek başarılar sağladınız. Ekip arkadaşlarımızla bizlerde eksik yönleri tamamlaya gayret ediyoruz" dedi.

BAŞKAN SAYGI'DAN KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR

Başkan Saygı; "Öncelikli olarak hepimizden çok teşekkürü hakkeden, öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yaparak çalışan kıymetli öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Onlar iyi ki varlar. Kurum olarak engelli bireylerimizin her zaman yanında olan Bozkır Kaymakamımız Tolga Turan olmak üzere, okulumuzun ve çocuklarımızın eksikliklerini bizlere ulaştıran milli eğitim müdürümüze,BİMDER Başkanımız Mehmet Görür ve ekibine teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek bu çocuklarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder