İller

25 Mayıs 2023 Perşembe

​Bozkır’da Lise öğrencileri okumanın önemine dikkat çekmek için yürüdü.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri okumanın önemine dikkat çekmek için ilçe merkezinde sloganlar ve taşıdıkları dövizlerle yürüyüş gerçekleştirdi.


Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde gerçekleştirilen "Okuyan Bilir" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Son olarak gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler okuldan çıkarak halkın aktif olarak kullandığı ana caddede kitap okumanın önemi vatandaşların dikkatini çekerek anlattı.

Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından "Bir Sevgi Meselesi Okumak" diyerek yapılan açıklamada "Bugün ilçe milli eğitim müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Okuyan Bilir" projesi kapsamında okulumuzun bu yılki son etkinliği olarak öğrencilerimizle beraber kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş etkinliği yaptık.
Okulumuz bahçesinden ilçemiz anıt alanına kadar kitap okuma ile ilgili sloganlar eşliğinde yürüdük.

Her zaman olduğu gibi bu projemizde de yanımızda olan Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Demirci' ye okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz" denildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder