İller

16 Ekim 2020 Cuma

AKÖREN BELEDİYE BAŞKANI AZERBEYCANA DESTEK MESAJI


Akören'den kardeş ülke Azerbaycan'a selam var.

Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, kardeş ülke Azerbaycan'a destek olmak amacıyla Belediye binasına Azerbaycan ve Türk Bayrağı astırdı.

İşgalci ülke Ermenistan'ın kardeş ülke Azerbaycan'a başlattığı saldırı ve sonrasında yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilirken, kardeş ülke Azerbaycan'a destekler de devam ediyor. Bu kapsamda Akören Belediyesi de Azerbaycan'a destek olmak amacıyla Belediye Binasına Azerbaycan Bayrağı, Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk Bayrağı astı.

Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan'ın talimatıyla ortaya konulan bu hassasiyet takdir toplarken, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Arslan, Azerbaycan'ın her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. İşgalci Ermenistan'ın tarihten buyana ırkçı ve insanlık dışı bir yaklaşım sergilediğine dikkat çeken Başkan Arslan, "Yaklaşık 30 yıllık bir savaş ve işgal durumu olan Azerbaycan'ın Karabağ topraklarında Ermenistan'ın yeniden hain saldırılara başlamasıyla birlikte Azerbaycan Türk'ü cephede gerekeni yapmaktadır. Cephede madden ve manen yanında olduğumuz kardeş ülke Azerbaycan'a selam olsun. Soydaşlarımıza ve askerlerimize cephede başarılar diliyoruz. Ayaklarına taş değmesin. İki devlet Tek millet!" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder