İller

18 Ekim 2020 Pazar

İstanbul Modern mağaza ile evinizin duvarlarına sanat katın


İstanbul Modern Mağaza, müze koleksiyonundaki yapıtların özel baskı ve edisyonlarını sanatseverlerle buluşturuyor. Yurtiçi ve yurtdışında pek çok özel koleksiyon ve müzede yapıtları bulunan Horasan’ın ünik çalışmalarının yanı sıra, İstanbul Modern koleksiyonundaki 8 sanatçının 17 yapıtından oluşan Fine Art baskı seçkisi de 50’şer edisyonla, İstanbul Modern Mağaza’da çerçeveli ve sertifikalı olarak sunuluyor

Ali Alışır, Bedri Baykam, Ebru Uygun, Horasan, İpek Duben, Merih Akoğul, Seçkin Pirim ve Ziya Tacir’in yapıtlarının yer aldığı İstanbul Modern Edisyon Koleksiyonu, Türkiye’de bir müze çatısı altında ilk defa olmak üzere, her biri yalnızca 50’şer adetle sınırlı olarak üretiliyor.

Horasan’dan özel seçki

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok özel koleksiyon ve müzede yapıtları bulunan Horasan’ın dijital olarak ürettiği ünik fine art baskıları da çerçeveli ve sertifikalı olarak İstanbul Modern Mağaza’da sanatseverlerle buluşuyor.

Özel baskı ve edisyonlar, İstanbul Modern müze ve sanal mağaza başta olmak üzere e-ticaret satış kanallarından da temin edilebiliyor.

Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder