İller

24 Mart 2021 Çarşamba

Bozkır Nefes Özel Öğretim Bursluluk İndirim Sınavı düzenliyor.


İlçemiz Bozkır'da geçtiğimiz yıl faaliyetlerine başlayan Bozkır Nefes Özel Öğretim kurumu Bursluluk İndirim Sınavı düzenliyor.

Bozkır Nefes Özel Öğretim kurumdan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Bozkir'imiza geçen yıl açılan NEFES ÖZEL ÖĞRETİM KURSU öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmış, yapılan çalışmalar halkımızın takdirini kazanmıştır.

Bozkır'da üniversiteye hazırlık kursu için çevre ilçelere ve il merkezine gitme zorunluluğu ortadan kalkmıştır. Öğrencilerimizin Mart 2020 itibariyle yüzyüze eğitime ara vermesi sebebiyle oluşan eksiklikler yaz kurslarıyla telafi edilecektir... Bu sebeple öğrencilerimizi ödüllendirmek amacıyla 2/ 3 Nisan 2021 tarihlerinde  Covid-19 tedbirleri kapsamında uygun sınıf ortamında yüzyüze bursluluk indirim sınavı yapılacaktır.

Kurum müdürü Hacer Altunbaş; öğrencilerimiz  gönül rahatlığıyla bizlere guvenebilirler. Öğrencilerimizin pandemi den dolayı yüz yüze göremedikleri konu ve derslerin yaz döneminde genel tekrarını yaparak bir sonraki sene ye hazır olmaları için alanlarında uzman öğretmenlerimizle tüm öğrencilerimiz için var olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz Sağlıklı güzel günlerde başarıya NEFES ile bir adım daha yakın olacaklar"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder