İller

15 Mart 2021 Pazartesi

Esnaflık dijital ortama taşındı


Mahmut Çöloğlu, Ankara’da ailesinin kurduğu yapı-market zincirini yenilikçi bir vizyonla dijital ortama taşıdı. Her alanda dijitalleşmeye gidilen bir dönemde olduğumuzu vurgulayan Çöloğlu, esnaflığın da geleneksel yöntemlerin aksine internet ortamında başarılı bir şekilde yapılabileceğinin altını çizdi.

 

2021 itibariyle Aradığını bul, buldukça al sloganıyla e-ticaret hayatına giriş yapan buldukca.com, rekabetin yoğun olarak yaşandığı sektörde emin adımlarla ilerliyor. Ankara’da hatırı sayılır bir bilinirliği olan Çörtoğlu markasını ve hizmetlerini tüm Türkiye’ye dijitalden ulaştıran Mahmut Çöloğlu, yüz yüze olan samimiyetin aynı şekilde internet sitesine aktarıldığını söylüyor.

 

buldukca.com öncesinde de farklı sektörlerde girişimleri bulunan Çöloğlu amacının daima kâr etmekten önce iyi hizmet sunmak olduğunun altını çiziyor. Bu anlayış çerçevesinde dijital ortamda yapılan çalışmaların da yapaylıktan uzak ve istenilen “esnaf-müşteri” ilişkisi içerisinde olması başarıyı getiriyor.

 

Hırdavat, boya, elektrik ve sıhhi tesisat kategorilerinde ait 5000’e yakın ürünle hizmet veren buldukca.com ‘da hedef “mahallede tanıdık bir dükkandan alışveriş yapılıyormuş” hissi yaratmak. Herkesin alım gücü ve ekonomik yapısına uygun bir fiyatlandırma sistemi içinde bulunan e-ticaret sitesi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

 


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder