İller

19 Nisan 2021 Pazartesi

"Hayat amacınız sizin için bir pusuladır"


Her hafta YouTube kanalında paylaştığı ilham veren videolarla takipçilerinin pozitif olumlamalar kazanmasına yardımcı olan İpek Senem Aydın, YouTube kanalındaki yeni videosunda hayatın amacını bulmak isteyenlere sesleniyor. Hayatı dolu dolu ve iç huzuruyla yaşamak isteyenlerin en dikkat etmesi gereken noktalara değinen ve farkındalık yaratan açıklamalar yapan Aydın, “Hayat amacınız sizin için bir pusuladır” diyor.

Kişiye rehberlik edecek bir hayat amacının olmadan hedeflerin ve eylem planlarının başarıya ulaşamayacağını söyleyen İpek Senem Aydın, herkesin benzersiz bir hayat amacıyla dünyaya geldiğini ifade ediyor. Hayat amacını belirlemek, kabul etmek ve bunun için harekete geçmenin atılacak en iyi adım olduğunu vurgulayan Aydın, kişinin birçok yetenekle doğduğunu ve yapılan pratiklerle yeteneklerin beceriye dönüştürüleceğine değiniyor. Kimileri için bir tutkuyu belirlemenin sanıldığı kadar kolay olmadığını ve bunun da “Hayat amacımı nasıl bulurum?” sorusunu sormaya yol açtığını belirten thetahealing eğitmeni, tutku ve gerçek hayat amacını bulmak için herkese fayda sağlayacak birçok öneri veriyor. 

Hayatınızın Amacına Bu Tavsiyelerle Ulaşın 

Hayatının amacını bulmak isteyen fakat nereden başlayacağını bilemeyenlere ilk olarak “Yapmayı sevdiğiniz şeyi keşfedin” diyen İpek Senem Aydın, herkesin keşfetmesi gereken derin ve anlamlı bir amaçla doğduğunu ifade ediyor. İstenilen hayatı yaratmak için ortaya çıkarılmasını tavsiye eden Aydın, “Hayatta amacı nedir?”, “Ne yapmayı seviyorum?”, “Hangi konuda yetenekliyim?” ve “Hangi konuda bir fark yaratabilirim?” sorularının da düşünülmesi gerektiği üzerinde duruyor. 

“Kalbinizi Dinleyin, Kendinize Karşı Dürüst Olun”

Hayatın amacını bulmak ve mutlu bir hayata kavuşmak adına “Yeteneklerinizi geliştirmek için çalışmanız gerekir” tavsiyesini de sunan İpek Senem Aydın, bu çalışmanın keyifle, kolaylıkla ve neşeyle yapılması gerektiğinin de altını çiziyor. Hayatın gerçek amacını belirlemek ve doğru yolda ilerlemek adına “Yaşam amacınızla ilgili bir cümle yazın” diyen thetahealing eğitmeni, kalbin söylediğinin yapılması yönünde de yol gösteriyor. İmgelenen her şeyin ve hedeflerin evrene devasa bir istek gönderdiğini açıklayan Aydın, sürecin olumsuz düşünceler, şüpheler ve korkularla sabote edilmediği sürece sonraki adımların belirmeye devam edeceğini söylüyor. İpek Senem Aydın’ın hayatın amacına ulaşma yolculuğunda verdiği diğer tavsiyeler arasında “yaşam amacı hakkında açık olmak”, “kendine karşı dürüst olmak” ve “hedefleri yaşam amacıyla uyumlu hale getirmek” yer alıyor.

Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder