İller

28 Mayıs 2021 Cuma

Başkan Saygı Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.


Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

Yatırımlar ve yapılacak olan projelerin bire bir takipçisi olan Başkan Saygı , Bozkır'ı kalkındırmak için temasları hızlandırdıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Sadettin Saygı Cumhurbaşkanlığı Strateji Daire Başkanlığı İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdür Yardımcısı Ertan Tosun'u makamında ziyaret etti.

İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdür Yardımcısı Ertan Tosun'u ziyaret eden Başkan Saygı Bozkır'a yapılması planlanan yatırımları ve projelerinin hayata geçirilmesi için gerekli olan talepleri dosya halinde Genel Müdür Yardımcısına teslim etti.

Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaret konusunda Bozkır için sevindirici gelişmeler olduğunu kaydeden Başkan Saygı"Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret sonucunda Bozkırlı hemşehrimiz İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ertan Tosun'a bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bozkır için canla başla çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder