İller

2 Aralık 2021 Perşembe

Sağlık Personelinden Bakan Fahrettin Koca’ya Tepki Yağıyor !

Asistan ve uzman doktorların maaşlarına zam yapılacağını açıklaması, zam yapılmayacak 38 branşta görev yapan sağlık personellerinin tepkisine yol açtı. Twitter’da #fahrettinkoca etiketiyle konu trend olurken, yapılan paylaşımlar büyük beğeni aldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları

İzinler iptal edildi, tulumların içinde saatlerce ter döküldü,herkes hastaneye gelmeye korkarken hastane evimiz oldu, koronalı hastalar ev ev dolaşıldı bakım verildi. Aylarca virüs bulaşır diye eşinden çocuğundan ayrı yaşadı sağlık çalışanları. Hatırlatalım !

“2-3 güne sağlık çalışanlarına müjdemiz var hepinizi mutlu edeceğiz” diyip sadece doktorlara zam yapmak;bakanı olduğun sağlık camiasının geri kalan 38 branş personelini yok saymaktır..yazıklar olsun

Doktorlara verdiğiniz zammı bana maaş diye veriyorsunuz sayın bakanım bizden nasıl helallik isteyeceksiniz ben hakkımı helal etmiyorum

Diyecek kelime bulamıyorum gerçekten. Bi alkışla çocuk kandırır gibi kandırmaya çalıştınız. Halkın gözünde çift maaş alıyoruz imajı çizdiniz. Hiç bir dönem sağlık çalışanları bu kadar ötekileştirilmemişti .

Tebrikler 15 yıldır Sağlık çalışanı olduğumu sanıyordum bugün hiçbişey olmadığımı anladım Eyvallah bakanım

Sağlık ekip işiydi hani bugün sağlıkçı olmadığımı anladım sayenizde doktor bakanı

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

 

 

 

 

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder