İller

1 Ocak 2022 Cumartesi

Çoklu Ağrı Çeken Hasta Radyofrekans Tedavisi ile Sağlığına Kavuştu

Belden başlayarak bacağına yayılan ağrı şikayetiyle hekime başvuran Emine Gürkan, Algoloji (Ağrı) Uzmanı Prof. Dr. Ercan Gürses tarafından gerçekleştirilen Radyofrekans Tedavisi ile ağrılarından kurtuldu. 

Radyofrekans tedavisinin birçok ağrı şikayetinin çözümünde etkili sonuç veren non-invaziv bir yöntem olduğunu belirten Prof. Dr. Ercan Gürses, kendilerine başvuran Emine Gürkan’a gerekli tetkikleri yaptıktan sonra radyofrekans tedavisi uygulamaya karar verdiklerini söyledi. Hastanın 

belden başlayarak kalça ve bacak boyunca devam eden ağrıları olduğunu, ayrıca diz ağrısı nedeniyle de sıkıntı yaşadığını anlatan Prof. Dr. Gürses, “Muayenesi boyunca yapılan tetkikler sonucunda hastanın omurga kemiklerinde, sinirlerin geçtiği kanallarda kireçlenme ve daralmaya bağlı sinir sıkışması ve buna bağlı olarak ağrılar gördük. Yine kalçada leğen kemiği ile kuyruk sokumu birleşimini sağlayan eklemde dejenerasyon vardı ve ağrıların nedeni de buydu. Dizdeki ağrı da evre 1-2 kireçlenmeye bağlıydı. Bu hastanın tedavisini kombine olarak ayarladık, bütün ağrılarına yönelik tedaviyi tek bir seansta gerçekleştirdik. Bunun için de radyofrekans tedavisi yaptık. Omurilik kemikleri arasında, omurilik kemikleri arasından çıkan sinirlerin geçtiği kanallara özel iğnelerle girerek frekans uyguladık” dedi.

 

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder