İller

27 Ocak 2022 Perşembe

KARATAY’DA GENÇLER SOBA BAŞINDA BULUŞUYOR


KARATAY GENÇLİK MECLİSİ'NDEN LİSE ÖĞRENCİLERİNE YARIYIL KAMPI

KARATAY'DA GENÇLER SOBA BAŞINDA BULUŞUYOR

Gençlerin birbirinden farklı etkinlikle keyifli ve verimli vakit geçirmelerini amaçlayan Karatay Belediyesi, gençleri kültürel ve sosyal faaliyetlere yönlendirecek fırsatlar oluşturmak için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi bu kapsamda liseli bin 500 öğrenciyi yarıyıl kampında buluşturuyor. Gençler kamp programı kapsamında zeka oyunları, dart, masa tenisi ve soba başı gibi birçok etkinlik ile bir araya gelecek.

Yıl boyunca birçok kültürel etkinlik gerçekleştirerek, Karataylı gençlerin sosyal gelişimine katkı sağlayan Karatay Belediyesi, Gençlik Meclisi tarafından organize edilen yarıyıl kampı programı düzenledi.

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi gençlerin sosyal hayatlarına farkındalık katmak amacıyla düzenlediği yarıyıl kampı çerçevesinde Karatay'da farklı okullarda okuyan lise öğrencilerini bir araya getirdi.

Bin 500 lise öğrencisi, farklı etkinlik ve oyunların yer aldığı yarıyıl kampında birbirleri ile tanışma imkânı buluyor. Yarıyıl kampı boyunca öğrenciler Karatay Kent Konseyi'nde puzzle, zeka oyunları, dart, masa tenisi ve soba başı etkinlikleri ile buluşacak.

GENÇLERİMİZİN KENDİLERİNİ YENİLEMELERİNE İMKÂN SAĞLIYORUZ

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Türkiye'nin en aktif ve en başarılı gençlik meclisleri arasında yer aldığını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Gençlik Meclisi'nin lise öğrencilerini güzel bir kamp programıyla bir araya getirdiğini söyledi.

Gençlerin yarıyıl tatilinde birbirinden farklı etkinliklerle keyifli ve verimli vakit geçirmelerini istediklerini ifade eden Hasan Kılca; "Okulların açıldığı günden itibaren gençlerimiz yoğun bir ders çalışma programının içerisindeydi. Gençlik Meclisimiz de bu yoğunluğa bir mola vermeleri için güzel bir yarıyıl kampı programı düzenledi.  Kültürel ve sosyal birçok etkinliği içeren kampta öğrencilerimiz moral bulacak. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Onlar için zaman zaman düzenlediğimiz gezi ve birçok programla enerji depolamalarına, kendilerini yenilemelerine imkân sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de gençlerimizin sosyal yaşamında olumlu bir etki oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

SOBA BAŞINDA HEM İÇİMİZİ HEM DE MUHABBETİMİZİ ISITMAK İÇİN ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Yarıyıl kamp programıyla ilgili bilgi veren Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu şunları söyledi; "Yarıyıl kampımızı, ilçemizde bulunan lise öğrencilerinin 15 gün boyunca yarıyıl tatillerini daha aktif ve daha verimli geçirebilmeleri için çeşitli atölye ve kültürel programlarla planladık. Yarıyıl kampımızda puzzle yarışmalarımız, çeşitli atölye çalışmalarımız bulunuyor. Temel hedefimiz gençlerin yarıyıl tatillerini daha verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sağmak. 15 gün boyunca yarıyıl kampımız devam edecek. Soğuk kış günlerinde soba başında muhabbetimizi ısıtmak için öğrencilerimizi bekliyoruz. Bizlere olan desteklerinden dolayı Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve okul koordinatörlerimize teşekkür ediyorum."

Öğrenciler ise Başkan Hasan Kılca'nın her zaman gençlerin yanında olduğunu dile getirerek Hasan Kılca'ya ve Karatay Gençlik Meclisi'ne yarıyıl kampı programı için teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder