İller

16 Mart 2022 Çarşamba

​Başkan Altay’dan Berat Kandili Mesajı


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, af ve mağfirete tekabül eden bu mübarek gecenin dünyaya huzur ve barış getirmesini diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay'ın mesajı şöyle:

"Yüce dinimiz İslam'da müstesna bir yeri olan mübarek üç aylar içinde Berat gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Mübarek Berat Kandili'nin sonsuz rahmet ve mağfiret sahibi yüce rabbimizin rızasına nail olduğumuz; iyiliğin, güzelliğin ve hayırların dalga dalga yayıldığı, birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin kat kat arttığı, savaşların, acıların ve gözyaşlarının yerini huzura, kardeşliğe ve mutluluğa bıraktığı bir gece olmasını temenni ediyorum.

Kalpleri manevi huzur ikliminde buluşturan, özlemle beklenen mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olan bu gecede, zorda ve sıkıntıda olan, dua bekleyen tüm kardeşlerimiz için ellerimizi semaya açalım. Mahzun ve mazlum gönüllere huzur, yüzlere ise tebessüm bırakmanın gayretinde olalım.

Başta hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Berat Kandili'ni tebrik ediyor; af ve mağfirete tekabül eden bu mübarek gecenin dünyaya huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder