İller

27 Haziran 2022 Pazartesi

Sağlıkta Mobbing Devam Ediyor !

Sağlıkta Mobbing Devam Ediyor !

Nevşehirli sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi’nin düzenlediği piknikte buluştu. Pikniğe katılan Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu açıklamada bulundu.

Sağlıkta Mobbing Devam Ediyor! Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının pandemi sürecinde yorulduğuna dikkat çeken Barutcu, Sağlık-Sen teşkilatının pandemi sürecinde çalışanların yanında olduğuna vurgu yaptı. Barutcu, Sağlık-Sen’in tüm çalışanların refahı için mücadele ettiğini söyleyerek, “Biz hekiminden hemşiresine, teknikerinden teknisyenine, ebesinden 112 çalışanına tüm sağlık ordusunun sorunlarını çözmek ve taleplerini kazanıma dönüştürmek için mücadele ediyoruz. Bizim anlayışımızda ayrıştırma ve kutuplaştırma yok. Biz sağlık ordusunu bir bütün olarak görüyor ve bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Barutcu, sağlık çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili çıkan kanun ile sağlıkta şiddet ve malpraktis kanunları hakkında da sağlık çalışanlarına bilgi verdi.

Şube Başkanı Gündüzpolat: Çalışanlarımızın Motivasyonunu Artıracak Bu Tür Organizasyonları Önemsiyoruz

Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat da yaptığı konuşmada, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yaptığı görevin ne kadar kutsal olduğuna vurgu yaptı. Gündüzpolat, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız insanımızın her zaman yanında. Her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de buna herkes şahit oldu. Bu yüzden çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu artıracak bu tür organizasyonları önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Nevşehir Şube’nin Pikniğinde Buluştu

Pikniğe ayrıca, Adana Şube Başkanı Bekir Nenioğlu ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların yöneticileri katıldı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Nevşehir Şube’nin Pikniğinde Buluştu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder