İller

19 Ağustos 2022 Cuma

​KOSKİ RAHATLATACAK


Bozkır
İlçemize bağlı Söğüt Mahallesi'nin tarım arazilerinin sulama işleri jeneratör ile basılan su ile sağlanıyordu. Bunun maliyetinin çok yüksek olmasından dolayı KOSKİ'nin enerji hattı yatırımıyla son bulacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Söğüt Mahallesinin jeneratörle tarım arazilerinin sulama işi son bulacak. Jeneratörle tarım arazilerine basılan su maliyetinin çok yüksek olmasından dolayı KOSKİ enerji hattı yapım ihalesine çıkıyor.

KOSKİ tarafından Bozkır ilçemize bağlı Söğüt Mahallesine yaptırılacak olan ENH tesisi işi 1 adet TR postası, ENH ve direk montajı yapımı ihalesine tekliflerin son verme tarihi 31.08.2022 saat 11:00'de, Ferhuniye Mah. Sultanşah Cad. No:44-Selçuklu/Konya 7. Kat ihale bürosuna verilecektir.

Yer tesliminden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde de yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İhaleye gireceklerin ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşabileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder